Το Πάρκο Γουδή μετακομίζει Ζυρίχη!

 

Όπως αναμενόταν, η FIFA στη συνεδρίαση της Παρασκευής, 14/10, αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και να ορίσει δική της προσωρινή, δίχως όμως να γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες του σχεδίου που εκπονούν τώρα που μιλάμε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι υποχρεωμένοι, λοιπόν, να επαναφέρουν την ομαλότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το να σχηματίσουν μία διοίκηση, ποιος ξέρει με τι προσανατολισμό και τι διάρκεια. Εννοείται πως πέραν του Δ.Σ. της ΕΠΟ έχουν να ασχοληθούν και με την ΚΕΔ. Πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές των ανθρώπων της FIFA απ’ όλες τις απόψεις. Και όχι μόνο αυτό. Θα πρέπει να δούμε αν αυτή η προσωρινή διοίκηση θα εφαρμόσει δικές της διατάξεις κι αν θα προσπεράσει κάποιες υπάρχουσες στα πλαίσια της «νομιμότητας».

Τα πρόσωπα και η χρονική διάρκεια της προσωρινότητας αποτελούν ακόμη ερωτηματικά. Οι πληροφορίες μιλούν για διοίκηση ολιγομελή με διάρκεια τουλάχιστον τριών μηνών, ενώ ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ δεν αποκλείεται να προέρχεται από το εξωτερικό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα