Τραγελαφικές καταστάσεις στον ΟΦΗ…

Καταστάσεις που παραπέμπουν σε τραγέλαφο λαμβάνουν χώρα στην πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του ΟΦΗ!

Τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε θέμα με τους Ιταλούς επενδυτές, οι οποίοι αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέα Μανουσάκη, ένας από τους λόγους της απόσυρσής τους και της αποχώρησης του Τζενάρο Γκατούζο, ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα με τον βοηθό του Ιταλού τεχνικού, Γκαετάνο Πετρέλι.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Μανουσάκη, ο Πετρέλι αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του, καθώς η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε καταβάλλει τα ενοίκια της κατοικίας του και του έγινε έξωση. Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας αντέδρασε δυναμικά, διαψεύδοντας με επιστολή της τους ισχυρισμούς του νυν προέδρου, ο οποίος θέλησε να ρίξει τα βάρη της αποτυχίας του να κλείσει τη συμφωνία με τους Ιταλούς, στην προηγούμενη διοίκηση, η οποία αποχώρησε εθελοντικά, προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες. Αναλυτικά η επιστολή της ιδιοκτήτριας, βάσει της οποίας ο Ανδρέας Μανουσάκης βγαίνει εκτεθειμένος για όσα είπε:

“Κε Μανουσάκη,
Με έκπληξη άκουσα στις τηλεοράσεις και διάβασα στις ιστοσελίδες την δήλωσή σας ότι έγινε έξωση στον κο Γκαετάνο Πετρέλι και αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο του, κάτι που είναι απολύτως ψευδές.
Η ομάδα μου οφείλει ένα ενοίκιο από την προηγούμενη διοίκηση (το οποίο καλύπτεται από εγγύηση που είχε δοθεί) και άλλο ένα από την δική σας.
Eπίσης, μου οφείλετε και το ρεύμα που έχουν κάψει από 17-11 έως 28-12-14 όπου και αποχώρησαν κατόπιν συνεννοήσεως.

Με εκθέσατε στην πόλη του Ηρακλείου χωρίς να έχω το δικαίωμα να πω την μοναδική αλήθεια αυτής της ιστορίας.
Ότι ποτέ δεν θα έδιωχνα κατά τον τρόπο που λέτε δύο ανθρώπους από ένα σπίτι , διότι ως γνωστόν έμενε και άλλος προπονητής στο ίδιο σπίτι, ο κύριος Πάολο Μπερουάτο.

Επειδή όμως τον τελευταίο μήνα δεν έβρισκα κανέναν να μιλήσω και να πάρω απάντηση για το πότε μπορείτε να με πληρώσετε, και την μοναδική φορά που βρήκα μία υπάλληλο της ομάδας στο σταθερό τηλέφωνο του γηπέδου, δεν μου έδωσε καμία απάντηση για το θέμα του ενοικίου ούτε αρνητική ούτε θετική, ενημέρωσα τον κο Γκαετάνο , ο οποίος μου είπε ότι μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου θα είχαν φύγει από το σπίτι.
Και όντως αυτό έγινε, αλλά προφανώς με τόση βιασύνη που δεν μου παρέδωσε κανείς το κλειδί του σπιτιού.
Οπότε θα σας παρακαλούσα άλλη φορά πριν κάνετε δηλώσεις δημοσίως, να είστε σίγουρος για αυτά που λέτε και να μην κατηγορείτε ανθρώπους χωρίς λόγο.
Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα