Τραμπ: Η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να πάει φυλακή

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στις ΗΠΑ μεταξύ των δύο υποψηφίων λίγους μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές.Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλτ Τραμπ επιτέθηκε στην Χίλαρι Κλίντον στην  προεκλογική του συγκέντρωση λέγοντας ότι είναι «ένοχη όσο η κόλαση» και ότι «πρέπει να πάει στη φυλακή».

Η επίθεση του Τραμπ ήταν η απάντηση στην κριτική που είχε ασκήσει η Κλίντον στην εξωτερική πολιτική του σχετικά με τις απόψεις του για τους Μεξικάνους και τα βασανιστήρια. Η υποψήφια των Δημοκρατικών απευθυνόμενη στους Αμερικανούς τους ρώτησε αν θέλουν αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί σε κοντινή απόσταση με το «κουμπί». «Αυτός δεν είναι κάποιος που θα έπρεπε να έχει τους κωδικούς των πυρηνικών» είπε η Κλίντον από την Καλιφόρνια.

Ο Τραμπ απάντησε λέγοντας ότι από τη φύση του ο ίδιος είναι πιο σκληρός από την Κλίντον. «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάποιον με σκληρή ιδιοσυγκρασία», είπε χαρακτηριστικά.

Η επίθεση του Τραμπ συνεχίστηκε λέγοντας πως η Χίλαρι είναι ένοχη και πρέπει να μπει στη φυλακή για την έρευνα που διεξάγεται για την περίοδο που ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών με θέμα τη χρήση των απόρρητων server του υπουργείου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα