Τόμας Σάαφ… ο εκλεκτός για τον πάγκο της Εθνικής

Ο Γερμανός Τόμας Σάαφ αναμένεται να είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο έμπειρος προπονητής έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, τα έχουν βρει στο οικονομικό και αναμένει την ολοκλήρωση των επαφών με τους υπόλοιπους υποψήφιους, προκειμένου να ειδοποιηθεί και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

Οι επαφές με τον Μπερντ Σούστερ κατέληξαν σε οριστικό ναυάγιο, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο στην περίπτωση του Τόμας Σάαφ, ενός αναγνωρισμένου τεχνικού, με πολυετή θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα. Το αρνητικό του είναι ότι δεν εργαστεί ποτέ σε εθνικό συγκρότημα. Την τελευταία φορά που η ΕΠΟ επέλεξε προπονητή δίχως εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας των Εθνικών ομάδων, ήταν η περίπτωση του επίσης αναγνωρισμένου Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία κατέληξε σε πραγματικό φιάσκο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ολλανδού Γκους Χίντινγκ, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα, οι επιτελείς της ΕΠΟ αφήνουν ένα μικρό παραθυράκι ανοικτό, επισημαίνοντας πάντως, ότι συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες κυρίως λόγω του υψηλού κασέ του πασίγνωστου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα