Υποψήφιος για Τότεναμ ο Μπενίτεθ!

Κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη είναι η υπόθεση της διαδοχής στον πάγκο της Τότεναμ, καθώς κυκλοφόρησε ότι οι «πετεινοί» προσέγγισαν τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος «ψάχνεται» να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Η διοίκηση της Τότεναμ έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Τιμ Σέργουντ, καθώς θεωρεί πως δεν πέτυχε τους στόχους που είχαν τεθεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο οι «πετεινοί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Λουίς Φαν Γκάαλ. Το θέμα δεν διαψεύστηκε από καμία πλευρά.

Ωστόσο, τα τελευταία 24άωρα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ολλανδός τεχνικός, που θα ολοκληρώσει τη θητεία του στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει ξεκινήσει επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες. Ούτε το συγκεκριμένο θέμα διαψεύστηκε από κανέναν, παρά την έκταση που έλαβε, κυρίως στα Βρετανικά ΜΜΕ.

Ως συνέχεια των παραπάνω, προέκυψε και το φλερτ του Ράφα Μπενίτεθ με την Τότεναμ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι, στην Ιταλία, αλλά εφόσον δεν επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της και θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, τίποτε δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Όπως αντιλαμβάνεστε, στην όλη ιστορία εμπλέκονται πολλοί και πολλές ομάδες. Το γεγονός ότι δεν διαψεύδεται κανένα από τα σενάρια, αποδεικνύει πως, τουλάχιστον στο παρασκήνιο, υπάρχει θέμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα