Φάμπρεγκας για Μουρίνιο: Ξέχασα πώς να παίζω ποδόσφαιρο

Τι συνέβη με τον Ζοσέ Μουρίνιο και την Τσέλσι; Γιατί οι «μπλε» του Λονδίνου κατέρρευσαν αγωνιστικά την τρέχουσα περίοδο και ο Πορτογάλος απομακρύνθηκε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς; Για όλα υπάρχουν απαντήσεις…

Ο Τσεσκ Φάμπρεγκας είναι από τους παίκτες που επέλεξε ο Μουρίνιο για την Τσέλσι. Πλήρωσε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια για να τον πάρει από την Μπαρτσελόνα και θα περίμενε κανείς ότι θα στεκόταν στο πλευρό του Πορτογάλου. Τουναντίον, ο Φάμπρεγκας εμφανίστηκε ως ο παίκτης που ξεσήκωσε τους υπόλοιπους εναντίον του Μουρίνιο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, λίγους μήνες μετά την απομάκρυνση του κόουτς από τους Λονδρέζους, δεν αποκλείεται να ήταν όντως εκείνος που προκάλεσε την… επανάσταση.

Ο Ισπανός μέσος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του Μουρίνιο, λέγοντας πως η ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν η χειρότερη δυνατή, πώς δεν μπορούσε να… πάρει τα πόδια του και πως έφτασε στο σημείο να πει στη σύζυγό του ότι «ξέχασα πώς να παίζω ποδόσφαιρο».

«Ήταν πολύ σκληρό. Από το Νοέμβριο και για τρεις μήνες, η ψυχολογία μας ήταν στο χαμηλότερο σημείο», δήλωσε ο Φάμπρεγκας στο Goal.com, λέγοντας πως η έλευση του Γκους Χίντινγκ άλλαξε τα πράγματα και πως αισθάνθηκαν και πάλι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι.

Αναφερόμενος στο θαύμα της Λέστερ, τόνισε ότι «είναι εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει και ειλικρινά, θέλω να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα