Πωλητήριο στη Μίλαν ο Μπερλουσκόνι

Την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν αποφάσισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δήλωσε ότι αναζητά τον κατάλληλο αγοραστή για την ομάδα που δημιούργησε ο ίδιος και μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο «καβαλιέρε», επί της ουσίας, δρομολογεί το τέλος μίας εποχής για τους «ροσονέρι» και την άνοιξη μίας νέας. Σκοπός του είναι να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προοπτική, για έναν σύλλογο που κατέκτησε τα πάντα και έγραψε ιστορία.

«Ψάχνω να πουλήσω τη Μίλαν, αλλά μόνο στον κατάλληλο αγοραστή, ο οποίος θα την οδηγήσει σε μέρες δόξας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μπερλουσκόνι φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον Ταϊλανδό επενδυτή, Bee Taechaubol, για το 48% των μετοχών, αλλά το deal δεν προχώρησε. Νέο σενάριο παρουσιάζει επενδυτικό γκρουπ από την Κίνα να έχει καταθέσει προσφορά 600-700 εκατ. ευρώ για την αγορά των μετοχών του μιλανέζικου συλλόγου.

Από τις δηλώσεις του Μπερλουσκόνι, είναι φανερό ότι ακόμα δεν έχει διασφαλίσει τις εγγυήσεις για τις απαιτούμενες επενδύσεις στην ομάδα, ενώ δεν είναι σίγουρος ότι το κινεζικό επενδυτικό fund αποτελεί την καταλληλότερη λύση για τη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα