Φάμπρεγκας… ο διάδοχος του Γιάγια Τουρέ!

Το όνομα του Τσεσκ Φάμπρεγκας κυκλοφορεί έντονα τα τελευταία 24άωρα ως βασικού υποψήφιου να καλύψει το κενό που θα αφήσει η πολύ πιθανή μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ από την Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Ιβοριανός μέσος και ο ατζέντης του, Νμπίτρι Σέλουκ, δεν έχουν σταματήσει να ρίχνουν «λάδι στη φωτιά», αξιώνοντας σε κάθε ευκαιρία μεταγραφή από την ομάδα του Μάντσεστερ. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια για Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, τα οποία φροντίζει να τροφοδοτεί και ο ίδιος ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής με τις δηλώσεις του.

Οι «πολίτες», πάντως, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, έχουν προσεγγίσει τον μάνατζερ του Τσεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Μπαρτσελόνα. Όπως λέγεται, οι άνθρωποι της Σίτι εξάντλησαν την υπομονή τους με τη συμπεριφορά του Γιάγια Τουρέ και σκοπεύουν να ακούσουν οποιαδήποτε προσφορά υπάρξει για την παραχώρησή του.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι θεωρούν καλύτερη επένδυση τον μέσο της Μπαρτσελόνα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος, ενώ κοστίζει πολύ λιγότερο, απ’ ότι ο πολύ ακριβός Τουρέ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τον πρώτο λόγο στη μεταγραφή του, τον έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για επαναγορά του παίκτη έναντι 29 εκατομμυρίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα