Φαν Γκάαλ: «Δεν βλέπω κάποιο λόγο να παραιτηθώ…»

Υπάρχει κάποιος που να διακρίνει έστω και έναν λόγο για να υποβάλει παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Γκάαλ; Ο ίδιος πάντως, όχι.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» πήρε… βαθιά ανάσα μετά τη… μεγάλη επιτυχία με την ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι και δεν δίστασε να βγει στην αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν βλέπει κανέναν λόγο να παραιτηθεί από τη θέση του. Απολαύστε τον…

«Εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο να παραιτηθώ. Μπορεί τα ΜΜΕ να το θέλουν, αλλά εγώ δεν θα το κάνω. Αυτό συμβαίνει συνέχεια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω συμβόλαιο, οπότε δεν είναι θέμα να παραμείνω, αλλά να τηρήσω το συμβόλαιό μου. Η πρώτη μου χρονιά σαν προπονητής ήταν πολύ πιο δύσκολη. Κάθε εβδομάδα φώναζαν εναντίον μου, αλλά στο τέλος της σεζόν κατέκτησα το Κύπελλο UEFA και οι αποδοκιμασίες σταμάτησαν. Εδώ τώρα ο κόσμος χειροκροτεί. Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Όταν οι παίκτες κάνουν ό,τι στον αγώνα με την Τσέλσι, οι φίλαθλοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι», δήλωσε ο υπό συνταξιοδότηση προπονητής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα