Φαν Γκάαλ… κατά Φαλκάο για την 11άδα!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τον θόρυβο που έχει προκληθεί στην Αγγλία, σχετικά με τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο, εμφανίστηκε ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ.

Ο Ολλανδός προπονητής ξεκαθάρισε πως πάνω απ’ όλα είναι η φιλοσοφία του, σύμφωνα με την οποία κάθε παίκτης, όποιος και αν είναι, θα πρέπει να κερδίσει στις προπονήσεις τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Σε ερώτηση που δέχθηκε πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τη Σαουθάμπτον (Δευτέρα, 8/12), ο Φαν Γκάαλ απάντησε με πολύ μεγάλο εκνευρισμό και αρκετά προκλητικό ύφος: «Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο παίκτης. Είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τη φιλοσοφία μου. Το καταλαβαίνετε αυτό; Ω, ναι, βρίσκομαι εδώ ακριβώς γι’ αυτό!»

Ο Ολλανδός δήλωσε πως όσες φορές χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα τον Κολομβιανό επιθετικό, το έκανε κατ’ ανάγκη, καθώς δεν είχε άλλες λύσεις λόγω τραυματισμών! Άφησε, δε, να εννοηθεί, ότι ο Φαλκάο αδυνατεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των αγγλικών αγώνων, ο οποίος βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως αντιλαμβάνεστε, το ενδεχόμενο να πληρώσει τα 60 εκατομμύρια, που προβλέπονται ως ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του από τη Μονακό, έχει αρχίσει να απομακρύνεται…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα