Φεύγει ο… απλήρωτος Σνάιντερ από τη «Γαλατά»!

Την αποχώρησή του από τη Γαλατασαράι ως ελεύθερος επιδιώκει ο Γουέσλι Σνάιντερ, καθώς, όπως υποστηρίζει, η τουρκική ομάδα δεν του έχει καταβάλλει τα δεδουλευμένα των τελευταίων τριών μηνών!

Το ρεπορτάζ παρουσίασε η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, η οποία επικαλείται έγκυρες πηγές από το περιβάλλον του παίκτη. Βάσει των κανονισμών της UEFA, ο Ολλανδός έχει δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, συνεχίζοντας στην ομάδα της αρεσκείας του. Στις δηλώσεις του, ο Σνάιντερ επιβεβαίωσε την οφειλή, αλλά απέφυγε να αποκαλύψει τις προθέσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι…

«Είναι αλήθεια ότι μου οφείλονται χρήματα. Η Γαλατασαράι δουλεύει ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Τώρα όμως, βρίσκομαι με την Εθνική ομάδα. Ο μάνατζέρ μου είναι σε επικοινωνία με τη Γαλατασαράι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση».

Ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα σενάρια, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμφανίζεται ως η πρώτη υποψήφια για την απόκτησή του. Το συμβόλαιο του με τη «Γαλατά» εκπνέει το 2016, αλλά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευθεί άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα