Φύγαμε για τουρνουά τένις!

Από τις 25 Μαΐου έως και τις 8 Ιουνίου, καλά θα κάνετε να μην κανονίσετε τίποτα γιατι το τουρνουά του Roland Garros έχει ξεκινήσει και δεν πρέπει να λείπει κανείς! Το θέαμα που προσφέρει ιδικά στους άνδρες, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, είναι εκείνο που ενώνει τις πιο δυνατές αλλά και σέξι τενίστριες του κόσμου.

Είναι όμορφες, με καλλίγραμμα κορμιά και με εντυπωσιακές επιδόσεις στο τένις. Είναι ο λόγος που χιλιάδες άντρες καθηλώνονται στις τηλεοράσεις για να δουν κάποιον αγώνα μεταξύ γυναικών.
Serena Williams
Η στολή της Serena Williams περιλαμβάνει μια φούστα που μας δείχνει ότι οι τενίστριες μπορούν να είναι σούπερ σέξι μέσα στο γήπεδο και πρόκειται επίσης να δούμε ότι μπορούν να είναι το ίδιο και εκτός γηπέδου.

Maria Sharapova
Η Maria Sharapova, είναι γεγονός ότι είναι από τις πιο σέξι και όμορφες τενίστριες . Πρόσφατα αναδείχθηκε και η πλέον ακριβοπληρωμένη αθλήτρια, βάσει της σχετικής λίστας του περιοδικού Forbes

Ana Ivanovic
Η Ana Ivanovic θα αφήσει για λίγο τις σέξι φωτογραφίσεις στα περιοδικά και θα ιδρώσει και αυτή στα court . H Σέρβα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις αλλά και να ανεβάσει τους καρδιακούς παλμούς στα «ματωμένα» χώματα του Roland Garros

Alizé Lim
Η Alizé Lim η μικροκαμωμένη Γαλλιδούλα που έκανε προχτές την πρώτη της εμφάνιση στο μεγάλο τουρνουά φάνηκε αποφασισμένη να βάλει φωτιά στα τερέν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα