Χωρίς Μπρέτσεβιτς στο ντέρμπι

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής υποχρεώνει την ΑΕΚ να στερηθεί των υπηρεσιών ενός πολύτιμου επιθετικού «εργαλείου» της στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. ΑΕΚ

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής υποχρεώνει την ΑΕΚ να στερηθεί των υπηρεσιών ενός πολύτιμου επιθετικού «εργαλείου» της στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:30), ο Ιβάν Μπρέσεβιτς παρουσίασε πρήξιμο στο γόνατο και αναγκαστικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ύστερα, λοιπόν, και από τη δεδομένη απουσία του Άλεξ Ντακόλ που λόγω θλάσης άρχισε θεραπεία, οι μόνοι φορ στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα θα είναι οι Χρήστος Αραβίδης και Μακόλεϊ Κρισάντους. Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι οι ανέτοιμοι Κορδέρο, Κολοβέτσιος και Φαγέ.

Όσον αφορά τα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, όπως φάνηκε στην τελευταία προπόνηση, ο Τζανετόπουλος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Λαμπρόπουλου στο κέντρο άμυνας. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η εξής: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα