Ψήφο Σμάιχελ σε Μόγιες

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες εξέφρασε ο παλαίμαχος πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πέτερ Σμάιχελ, ο οποίος εκτίμησε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται ενίσχυση με πολλούς παίκτες.

Ο Δανός, που έγραψε ιστορία κάτω από τα δοκάρια των «μπέμπηδων» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δήλωσε πως η ομάδα του Μάντσεστερ παραδοσιακά θέλει να κρατάει για χρόνια τους προπονητές της, χαρακτήρισε καλή επιλογή τον Μόγιες και ζήτησε μεταγραφές σε όλες τις θέσεις.

«Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ είναι καλή επιλογή. Έχει δείξει ότι διαθέτει την ικανότητα και μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Στη Γιουνάιτεντ θέλουμε οι προπονητές μας να μένουν για πολλά χρόνια. Σίγουρα είναι μία δύσκολη χρονιά γι’ αυτόν. Θα μάθει πολλά για τον εαυτό του και θα τον μάθουν και οι παίκτες καλύτερα. Άπαντες θα βγουν πιο δυνατοί. Νομίζω πως χρειάζεται πολλές μεταγραφές. Το πόσες, δεν είμαι σε θέση να πω. Έχω απογοητευτεί με πολλούς παίκτες της ομάδας. Στην Μάντσεστερ πολεμάς και δεν τα παρατάς ποτέ. Μερικοί δεν το έχουν κάνει αυτό. Νομίζω πως ο Μόγιες έχει διαπιστώσει ποιοι είναι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα