«Όμηροι των συνδικαλιστών φαρμακοποιών οι πολίτες»

Έχει απασφαλίσει και… ανοίγει πυρ κατά πάντων. Ο λόγος για τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ είπε ότι οι πολίτες είναι όμοροι των συνδικαλιστικών επιδιώξεων των φαρμακοποιών που απεργούν.

«Απαράδεκτη η πρακτική των φαρμακοποιών… αντί να ανοίξουν 200 φαρμακεία, άνοιξαν 50 φαρμακεία με συνέπεια την ταλαιπωρία του κόσμου. Αδιαφορούν για την ταλαιπωρία του κόσμου… χρησιμοποιούν τον κόσμο ως όμηρο των συνδικαλιστικών τους επιδιώξεων», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. Μίλησε και για πόλεμο των φαρμακοποιών ενάντια στην κοινωνία. Εξήγησε πως με τις διατάξεις «τα σούπερ μάρκετ δεν μπορούν να ανοίγουν φαρμακεία. Μπορεί να συστεγάζεται, όμως, φαρμακείο με φαρμακοποιό ως ξεχωριστή επιχείρηση, με ξεχωριστό ΑΦΜ και ξεχωριστή ταμειακή μηχανή».

Για τη μετάταξη των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ξεκινάει 9 Απριλίου, θα τελειώσει σε 1 μήνα και στόχος είναι μια ενιαία δομή οδηγών ασθενοφόρων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση περισσότερου κόσμου και την κάλυψη περισσότερων κενών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα