«Όχι και από Γεννηματά στον Μεϊμαράκη

Συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά είχε ο Ευάγγελος Μειμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε «όχι» στον πρόεδρο της Ν.Δ. ενώ χαρακτήρισε επιζήμια για τη χώρα την επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εκλογές και τον κατηγόρησε για τυχοδιωκτισμό.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βγαίνοντας από την συνάντηση ρωτήθηκε για την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απαντώντας: “Το θέμα δεν είναι ο κύριος Μεϊμαράκης, αλλά ο κύριος Τσίπρας και οι επιλογές του. Η επιλογή των εκλογών είναι τυχοδιωκτική και επιζήμια για την χώρα. Φοβάται την στιγμή που θα φτάσει στους πολίτες ο λογαριασμός των 14 δισ. που ο ίδιος υπέγραψε.

Οι συνταγματικές προβλέψεις θα πρέπει να τηρηθούν, όμως όλοι εμείς που στηρίξαμε τη χώρα δεν πρέπει να ρίξουμε νερό στον μύλο της αβεβαιότητας.

Με την σταθερή άρνηση του κυρίου Τσίπρα, αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει κυβέρνηση. Το Grexit παραμένει στην αυλή μας και δεν έχουμε δικαίωμα να διακινδυνεύουμε την ασφάλεια της χώρας. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε αυτό τον στόχο ώστε να αναδείξουμε τον τρίτο ενελλακτικό πόλο που μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για θετικές λύσεις.

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για το ΠΑΣΟΚ γιατί ο κόσμος κατανοεί ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ υπηρέτησε την μοναδική εθνική γραμμή, δηλαδή την παραμονή στην Ευρωζώνη. Έχουμε αδικηθεί και βλέπω σημαντική επιστροφή στελεχών μας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα