Όχι στο πορνό όταν η ομάδα πέφτει!

Σεζόν 2012-2013 και μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Μαγιόρκα τρέχει ένα σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη. Στις 15 του Δεκέμβρη υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο και χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά.

Ο προπονητής του νησιώτικου συλλόγου της Primera Division, Χοακίμ Καπαρός, μαζεύει τους παίκτες του στα αποδυτήρια και ανοίγει την τηλεόραση. Οι ποδοσφαιριστές του πιστεύουν πως θα παρακολουθήσουν μία ανάλυση του αντιπάλου, λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν γελασμένοι! Ο τολμηρός κόουτς, τους έπαιξε μία ταινία ερωτικού περιεχομένου, σκληρού πορνό για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όπου ο πρωταγωνιστής έδειχνε ιδιαίτερο… ζήλο.

Με αυτές τις εικόνες ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν μέσα και να… νικήσουν την Μπιλμπάο, αγωνιζόμενοι με το ζήλο του πρωταγωνιστή, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα υπολόγιζε. Η Μάλαγα έχασε 0-1, με γκολ μάλιστα νωρίς-νωρίς του Αντούριθ (μόλις στο 11’) κι έτσι έμεινε στους 13 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές. Στο τέλος της σεζόν η Μαγιόρκα υποβιβάστηκε, ο Καπαρός απολύθηκε, κι από τότε δεν υπάρχει πληροφόρηση για εφαρμογή της ίδιας μεθόδου «ανύψωσης ηθικού» στη Λεβάντε και στη Γρανάδα, στις επόμενες ομάδες που εργάστηκε.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο τότε ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα, Άντερσον Κονσεϊσάο, σε συνέντευξή του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα