Ο Παππάς κοπάνησε με μπάλα μπάσκετ διαιτητή, ό,τι πρέπει για το Τσίρκο Μεντράνο του ΣΥΡΙΖΑ

Ρε, από αυτό το Τσίρκο Μεντράνο του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται να λείπει ο Νίκος Παππάς, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Προχτές έπαιζε μπάσκετ με τον Τριποντιακό και πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και αποβλήθηκε.

Γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος με τέτοια κουλτούρα να λείπει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να παίζει μπάλα μόνος του ο Πολάκης; Ο Κασσελάκης δεν τα βλέπει αυτά τα πράγματα, για να καλέσει άμεσα τον Παππά στις ομιλίες του; Υπάρχει καλύτερο πράγμα; Άλλωστε για υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας δεν ήταν να τον κατεβάσει;

Βγήκανε και φάγανε μια φορά κι αυτό ήταν όλο; Δεν γίνονται έτσι οι σοβαρές δουλειές. Ο Παππάς είναι τσαμπουκάς. Μέχρι και στον Σπανούλη την έπεσε, που δεν του έχει μιλήσει άνθρωπος έτσι εκτός από τον Γιαννακόπουλο.

Εδώ και ο τώρα ο Στέφανος πρέπει να καλέσει το Νικολάκη τον Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ και για έναν ακόμα λόγο. Να πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε κάποιο κανάλι αποκλειστικά. Θα χεστεί στο τάλιρο ο ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη, Παππά και σία. Να πάρει και καμιά μπάλα μπάσκετ ο Νικολάκης στα συνέδρια και όποιος διαφωνεί, πάρτα στο κεφάλι, όπως στον διαιτητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα