23.2 εκατ. ευρώ o Μαρινάκης (για παγκίτες…)

Τρανή αποτυχία στις μεταγραφές, έδωσε ένα κάρο λεφτά για παίκτες που δεν του βγήκαν και δόθηκαν δανεικοί

Η «Α» και η iapopsi.gr το’ γραψαν καθαρά. Ο Ολυμπιακός του χρόνου δεν θα έχει καμία σχέση με τον φετινό τον ψυχοβγάλτη. Άλλη ομάδα θα φτιάξει ο Μαρτίνς. Κι από την άλλη, ο Μαρινάκης δεν ξαναπετάει λεφτά στον αέρα για μεταγραφές, που κατέληξαν είτε δανεικοί, παρότι που πληρώθηκαν χοντρά, είτε είναι στο Ρέντη και δεν ακούμπησαν την μπάλα.

Μιλάμε, ότι Μαρινάκης έδωσε 23.2 μιλιόνια στο βρόντο. Ούτε πέντε, ούτε δέκα. Ολόκληρα 23.2, όπως βλέπεις στον πίνακα. Τόσα λεφτά για παίκτες όπως ο Ονιεκούρου και ο Κούντε που δεν την μυρίζουνε την μπάλα και αυτοί που δόθηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες, παρότι χρυσοπληρώθηκαν.

Έχουμε και λέμε. Ο Χένρι Ονιεκούρου κόστισε 4.5 εκατ. ευρώ. Τίποτα με τίποτα. Δεν μπήκε στο κλίμα το παλικάρι. Φιλότιμος είναι, γυρνάει πίσω και μαρκάρει, αλλά το γκολ το βλέπει με το κυάλι. Και γρήγορος είναι. Από ουσία, μηδέν. Τα ίδια και ο Κούντε. Ο Μαρινάκης έδωσε 1.8 εκατ. ευρώ στην γερμανική την Μάιντζ. Κάτι πεντάλετα και ημίχρονα έχει παίξει ο Καμερουνέζος. Δεν έδεσε. Θα πάει στο Μουντιάλ, μπορεί να τα πιάσει τα λεφτά του ο Ολυμπιακός.

Ο Σεμέδο είναι ιστορία μου αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο, που τραγουδάει κι η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου. Στοίχισε 4.5 εκατ. ευρώ από την Βιγιαρεάλ, μέχρι πολιτικό μέσο έβαλε ο Μαρινάκης να τον φέρει. Μπλέχτηκε με τις παπαριές του, την μία σε κορονοπάρτι, την άλλη σε κατηγορίες για βιασμό, δεν πρόκειται να παίξει μπάλα στον Ολυμπιακό. Η Πόρτο τον βρήκε στην ανάγκη τον Ολυμπιακό, τον βάζει με την Β’ ομάδα, δεν του δίνει τα 5.5 εκατ. ευρώ.

Για τον Πέπε ο Μαρινάκης έσκασε 3.3 εκατ. ευρώ στην Γκιμαράες. Ήρθε, είδε και απήλθε ο Πορτογάλος. Καμία συνεισφορά. Δόθηκε δανεικός στην Φαμαλικάο. Το ίδιο κι ο Λοβέρα, που ήρθε με τα ίδια λεφτά από την Ροζάριο, έφυγε, ξανάρθε, ξανάφυγε και παίζει δανεικός στην Ομόνοια.

Κανένας δεν κατάλαβε γιατί ο Μαρτίνς άφησε τον Χασάν να πάει δανεικός στην τουρκική Κόνιασπορ και στην θέση του να έρθει ο Τικίνιο. Καμία σχέση. Ο Χασάν που κόστισε 2 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα, τα χώνει στην Τουρκία, θα βγάλει την Κόνιασπορ στο Champions League φέτος. Τον ξελάσπωσε τόσες φορές τον Ολυμπιακό, άλλη ιστορία μου, αμαρτία μου. Ο Μάρκοβιτς χρυσοπληρώθηκε 1.5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και σε κάποια στιγμή την είδε παικταράς. Έπαιξε δυο τρία ματς, τελευταίο αυτό με τον Λεβαδειακό στο κύπελλο. Τουπέ και καλά. Αγνοείται η τύχη του. Ο Μασούρας πληρώθηκε 1 μιλιόνι στην ΑΕΛ, παίζει δανεικός στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο Ραντζέλοβιτς, κολλητός με τον Σεμέδο, είχε πάρει κι αυτός μέρος σε κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού μαζί με τον Πορτογάλο. Κάνει καλό πρωτάθλημα με την Λεγκανιές. Ο Τσούμιτς στοίχισε όσο και ο Ραντζέλοβιτς, 550.000 ευρώ κι οι δυο ήρθαν από την Ραντνίσκι. Εκεί παίζει δανεικός ο Τσούμιτς.  Όλοι αυτοί, εκτός ίσως του Ραντζέλοβιτς, δεν δικαιολόγησαν τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την αγορά τους.

Βέβαια οι μεταγραφές δεν «βγαίνουν» πάντα, όμως αυτοί που πρότειναν τους παίκτες τι έχουν να πουν; Ο Μαρινάκης δεν το έπαιξε ποτέ προπονητής για να διαλέγει παίκτες. Η όποια ευθύνη υπάρχει, βαρύνει τους «προπονηταράδες»…

 

ΌΝΟΜΑ     ΗΡΘΕ        ΕΥΡΩ

 

Ονιεκούρου         Μονακό     4.500.000

Σεμέδο       Βιγιαρεάλ   4.500.000
Λοβέρα      Ροζάριο     3.300.000

Πέπε Γκιμαράες  3.300.000

Χασάν        Μπράγκα   2.000.000

Κούντε       Μάιντζ        1.800.000

Μάρκοβιτς Παρτιζάν    1.500.000

Μασούρας ΑΕΛ  1.000.000

Ραντζέλοβιτς      Ραντνίσκι   550.000

Τσούμιτς    Ραντνίσκι   550.000

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα