26χρονη βάζει σε πλειστηριασμό την παρθενιά της!

Aκούγεται σαν αστείο, όμως δεν είναι. Μια Βραζιλιάνα που δηλώνει ειδική στο σεξ ισχυρίζεται ότι έκανε χειρουργική επέμβαση υμενοπλαστικής, ώστε να μπορέσει να βάλει σε πλειστηριασμό την παρθενιά της!

Πως έχει η ιστορία: Η Άνα Οτάνι, είναι ένα 26χρονο μοντέλο που διαχειρίζεται μια συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου για ενήλικες, καθώς και ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται «Segredos de Ana», όπου δίνει συμβουλές για το σεξ.

Ο φίλος της Ντιέγκο Αγκιλάρ το Σάββατο προχώρησε σε μια αμφιλεγόμενη ανακοίνωση στους 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους του στο Instagram.

Σε βίντεο που ανέβασε λέει, ότι θέλει όλοι να έχουν μια εμπειρία με μια παρθένα στη ζωή τους έχοντας την σύντροφό του να κάθετε πίσω του με ένα μπικίνι.

«Η γιαπωνέζα φίλη μου έχει κάνει εγχείριση για την ανακατασκευή του παρθενικού της υμένα, όμως με λίγα λόγια είναι ξανά παρθένα» αναφέρει ο 34χρονος και συνεχίζει « ειναι η μόνη έμπειρη παρθένα στον κόσμο και όποιος θέλει μπορεί να κάνει την προσφορά του για να ζήσει αυτή την εμπειρία».

Το βίντεο ωστόσο έχει προκαλέσει σάλο, καθώς δεν ειναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τον 34χρονο Ντιέγκο για σεξουαλική εκμετάλλευση, ενώ πολλοί αμφισβητούν οτι έχει υποβληθεί σε παρθενορραφή.

Οι αντιδράσεις οδήγησαν την Βραζιλίανα με καταγωγή από την Ιαπωνία να δικαιολογήσει τον φίλο της στα social media, γράφοντας «Δικό μου είναι το σώμα και το κάνω οτι θέλω. Είμαι παρθένα και θέλω να συνευρεθώ ερωτικά με έναν άγνωστο άντρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα