Εκατομμύρια… αστέρια στο Παρίσι!

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά ενόψει του καλοκαιριού και ανεξαρτήτου κόστους, ετοιμάζεται να «κτυπήσει» η Παρί Σεν Ζερμέν, πραγματοποιώντας την αντεπίθεσή της στο μεταγραφικό παζάρι!

Η ιδιοκτησία του γαλλικού συλλόγου επιθυμεί να προσθέσει στα υπάρχοντα αστέρια παίκτες με μεγάλη αξία και ταλέντο, ενισχύοντας όλες τις γραμμές της και μετατρέποντας την ομάδα σε πραγματική… Dream team!

Νούμερο ένα στόχος παραμένει ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, για τον οποίο θα χρειαστούν το λιγότερο 60 εκατομμύρια ευρώ! Ως αντικαταστάτης του Εζεκιέλ Λαβέτσι, προορίζεται ο Έντεν Χάζαρντ, της Τσέλσι. Αν ο Μουρίνιο στυλώσει τα πόδια και δεν επιτρέψει τη μεταγραφή του Βέλγου, η επόμενη λύση ακούει στο όνομα Πέδρο, καθώς η Μπαρτσελόνα σκέφτεται την παραχώρησή του. Εκτός των παραπάνω, άλλα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των Παριζιάνων είναι αυτά των Νταβίντ Λουίς της Τσέλσι, Μεχντί Μπενάτια της Ρόμα και Ελιανκίμ Μανγκαλά της Πόρτο. Στο προσκήνιο βγήκε και η περίπτωση του Μιραλέμ Πιάνιτς της Ρόμα, αν «στραβώσει» το θέμα του Πογκμπά. Μην ξεχνάμε και τα σενάρια για Λιονέλ Μέσι!!!

Φυσικά, αυτά είναι τα… προεόρτια, καθώς οι διοργανώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και όσο να ‘ναι, επικρατεί μία εγκράτεια στη διαρροή ονομάτων και μεταγραφικών σεναρίων. Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι ολοένα και θα αυξάνονται οι περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους Παριζιάνους, αλλά και τα ποσά που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα