Ο «κλεισμένος» Πουλίδο και οι φήμες για Καπέλ

Αφού το παραδέχονται και οι ίδιοι οι Μεξικάνοι, το μόνο που μένει πια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό είναι η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων». Την ίδια ώρα η πορτογαλική «Record» αποκαλύπτει ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ντιέγκο Καπέλ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μεξικανική ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγές μέσα από την Τίγκρες, εμφανίζει ως «κλεισμένη» την απόκτηση του Πουλίδο στους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που βεβαίως ισχύει, απλά δεν παραδέχονταν από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής μέχρι τώρα. «Έχει σχεδόν κλείσει, το ξέρει και ο ίδιος και είναι ενθουσιασμένος. Ο Άλαν αυτή τη στιγμή είναι 100% αφοσιωμένος στην εθνική του ομάδα και δεν πρόκειται να πει τίποτα για το μέλλον του πριν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή για τον 23χρονο άσο.

Από εκεί και πέρα, η πορτογαλική εφημερίδα «Record» ισχυρίζεται ότι ο Ολυμπιακός και η Στόουκ ερίζουν για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλσιτα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ελληνικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει περίπου 7 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, με τον οποίον ο Μίτσελ είχαν συνεργαστεί στη Σεβίλη. Βέβαια, το ποσό είναι αρκετά μεγάλο, ενώ και τα «λιοντάρια» έχουν στα πλάνα τους τον Καπέλ ενόψει της νέας περιόδου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν έρθει μία καλή πρόταση για τον Ισπανό εξτρέμ, θα απαντήσουν αρνητικά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα