«Μπέμπης» για… 50 εκατομμύρια ο Αρντά Τουράν!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται επισήμως για την απόκτηση του περιφερειακού επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αρντά Τουράν, προσφέροντας το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ με… εναλλακτικές προτάσεις!

Η… αποψίλωση του έμψυχου δυναμικού των πρωταθλητών Ισπανίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο των «μεγάλων» έχει μπει ο Τούρκος ακραίος επιθετικός, Αρντά Τουράν, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της απόκτησής του!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκινήσει επισήμως τις επαφές τους με τους Μαδριλένους, προσφέροντας αρχικά το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ και τον Νάνι! Συνολικά, όπως έχει υπολογιστεί η αξία του Νάνι, η προσφορά των «μπέμπηδων» αγγίζει τα 50 εκατομμύρια και όπως φαίνεται, η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει αποδεκτή την προσφορά των Άγγλων.

Για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μονακό και η Λίβερπουλ, ωστόσο η ομάδα του Μάντσεστερ έχει ήδη πάρει σαφές προβάδισμα και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες μέρες να «τελειώσει» τη μεταγραφή. Ο 27άχρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμη με την Ατλέτικο. Αποκτήθηκε το 2011 έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ και από τότε κατέχει το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής από τουρκική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα