Τα είπαν στον «αέρα» περί… μισθών Στουρνάρας- Χαρδούβελης

Στον “αέρα” κατάφεραν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν για διάφορα θέματ οι Γκίκας Χαρδούβελης και Γιάννης Στουρνάρας. Ο νυν υπουργός Οικονομικών και ο πρώην “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας  ταξίδεψαν μαζί στην οικονομική θέση από την Αθήνα για το Μιλάνο, όπου ο πρώτος θα συμμετείχε στο Eco/Fin και ο δεύτερος στην ΕΚΤ.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Στουρνάρας έλεγε σε όσους τους είδαν να βγαίνουν μαζί από το αεροσκάφος, «παρά τα όσα ακούστηκαν για εμάς και τα δήθεν αγκάθια στις σχέσεις μας, συζητήσαμε πολιτισμένα όλα τα θέματα, ακόμα και τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και τραπεζικά ζητήματα».

Όπως γράφει μάλιστα η στήλη οι κ.κ. Στουρνάρας και Χαρδούβελης είχαν και μία σύντομη συζήτηση περί… μισθών. Ο κ. Στουρνάρας γελούσε επειδή όπως έλεγε «περίμεναν ορισμένοι ότι ο μισθός μου στην Τράπεζα της Ελλάδος θα ήταν περί τις 24.000 ευρώ τον μήνα και σίγουρα θα έμειναν έκπληκτοι όταν κοινοποιήθηκε ότι εισπράττω μόνον 7.000 ευρώ καθαρά».

Ο κ. Στουρνάρας έλεγε ότι τώρα που έγινε διοικητής της Τράπέζας εισπράττει δύο χιλιάδες ευρώ περισσότερα απ’ όσα όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα