Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: «Κόσμημα» ο πρόεδρος της Βουλής

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τασούλα

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο Γιάννης Στουρνάρας. Μετά τη συνάντηση που είχε ο κεντρικός τραπεζίτης με τον πρόεδρο της Βουλής, όπου του παρέδωσε την ενδιάμεση έκθεση νομισματικής πολιτικής, έδειχνε ικανοποιημένος.

Σε συνομιλητές του ο κ. Στουρνάρας είπε ότι είναι ευγενέστατος, μορφωμένος, κόσμιος, Άνθρωπος (το α με κεφαλαίο). Τασούλας και Στουρνάρας αντάλλαξαν και δώρα, ενώ έβγαλαν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το γραφείο του προέδρου της Βουλής.

Ο κ. Τασούλας χάρισε στον διοικητή της ΤτΕ το βιβλίο του Γερμανού φιλοσόφου Μαξ Σέλερ «Ανθρώπινη Μνησικακία», με το οποίο αναλύεται η ανθρώπινη μνησικακία από την εποχή του Αισχύλου. Και ο κ. Στουρνάρας του χάρισε το βιβλίο του Χρυσάνθη Ιορδάνογλου για την οικονομική πολιτική της Ελλάδας μετά τον Εμφύλιο (που είναι έκδοση της Τράπεζας της Ελλάδας). Φεύγοντας ο Στουρνάρας, ενθυμούμενος τι τράβηξε με τους προκατόχους του κ. Τασούλα, είναι λογικό να τον χαρακτηρίσει ως κόσμημα.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήθελε να τον κλείσει φυλακή, ενώ ο Νίκος Βούτσης, αν και πιο ήπιος, πουλούσε εξυπνάδες για τις εκθέσεις του Διοικητή της ΤτΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα