Όταν ο Στουρνάρας αγρίεψε στον Κασιδιάρη στην εξεταστική

Ο διοικητής της ΤτΕ δεν μάσησε ούτε από την "ναζιάρικη" αβάντα του Φάμελου στον χρυσαυγίτη

Δεν ξέρω εάν ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή είχαν υπόγειους, ή υπέργειους δίαυλους επικοινωνίας, όπως ισχυρίζονται οι αντίπαλοί του. Αυτό, όμως, που βρίσκω κάθε φορά που ψάχνω είναι ότι σε όλες τις εξεταστικές που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς αντιπάλους του, έδωσε χώρο στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πρωταγωνιστούν ως λυσσασμένα σκυλιά.

Στην εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, πρόεδρος της Επιτροπής ήταν ο Σωκράτης Φάμελος.  Τον Σεπτέμβριο του 2016 κατέθεσε στην εξεταστική το διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στοχοποιήσει και επεδίωκε με κάθε τρόπο να τον καθαιρέσει (πράγμα που δεν ήταν στο χέρι του). Όταν ήλθε η ώρα του Ηλία Κασιδιάρη η συζήτηση εκτραχύνθηκε, καθώς ο χρυσαυγίτης επεχείρησε ανελέητο μπούλινγκ, κατά του κεντρικού τραπεζίτη. Μάλιστα, τα αίματα άναψαν, με τον Κασιδιάρη να καταγγέλλει πως ο μάρτυρας έχει ψευδορκήσει ζητώντας την κράτησή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο Γιάννης Στουρνάρας δεν μάσησε. «Μη μου σηκώνεις εμένα τον τόνο της φωνής», ήταν η απάντηση του διοικητή της Ττε, με τον Κασιδιάρη να αρχίζει το ρετάρισμα λόγω εκνευρισμού λέγοντας «μη μου μιλάς εμένα στον ενικό». Όμως, προς απογοήτευση του Φάμελου, ο Στουρνάρας δεν έκανε πίσω επιτιμώντας τον βουλευτή λέγοντάς του: «Μάθετε τρόπους». Ο Κασιδιάρης δεν ήξερε τι να πει κι άρχισε να φωνάζει: «Είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα».

«Μέσα στα σκάνδαλα είστε εσείς και μέσα σε όλα τα εγκλήματα», ανταπάντησε ο κ. Στουρνάρας με υψωμένο τον τόνο της φωνής του και με αγριεμένο ύφος. Φυσικά ο Στουρνάρας είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και ο Κασιδιάρης επιδόθηκε στις αγαπημένες του ύβρεις. Ο λαλίστατος Φάμελος, ακόμη κι όταν άκουσε τον Κασιδιάρη να φωνάζει «παρτάλι και λαμόγιο», αντί να αποβάλει από την αίθουσα τον χρυσαυγίτη, αρκέστηκε στο να πει με μελιστάλακτο ύφος: «Σας παρακαλώ, κύριε Κασιδιάρη».

Πάλι καλά που δεν πανηγύρισε κιόλας για το μπούλινγκ στον Στουρνάρα. Δεν το έκανε επειδή η συνεδρίαση βιντεοσκοπείτο και θα γίνονταν ξευτίλα στο πανελλήνιο. Αξίζει να αναζητήσετε το βίντεο στο διαδίκτυο για να δείτε το αγριεμένο βλέμμα του Στουρνάρα και τον Κασιδιάρη πώς ρετάρει, αλλά και τον Φάμελο με το… ναζιάρικο «σας παρακαλώ, κύριε Κασιδιάρη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα