«Ψέματα όσα λένε τα ΜΜΕ πως κάνω σεξ πριν από τα ματς»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε επίθεση στα ΜΜΕ! Ο Ιταλός στράικερ της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως όσα γράφονται για αυτών είναι ψέματα, πως ο ίδιος είναι είτε στο γήπεδο είτε σπίτι του και πως δεν κάνει σεξ πριν από τους αγώνες.

«Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως κάνουν όλοι όταν είναι νέοι. Ναι είχε πάρει φωτιά το σπίτι μου από πυροτέχνημα, αλλά δεν το είχα ανάψει εγώ (σ.σ. αναφέρεται σε περιστατικό που είχε γίνει πριν από τρία χρόνια). Ξέρω πως στην Αγγλία αρέσκονται στο να γράφουν διάφορα. Είναι ντροπή, αλλά θα το συνηθίσω. Οι εφημερίδες προσπαθούν διαρκώς να δώσουν την εικόνα ενός κακού Μάριο, γράφοντας συνέχεια πράγματα που δεν είναι αλήθεια.

Εκτός γηπέδου δεν έχω το παραμικρό θέμα, γιατί είμαι συνέχεια σπίτι. Ο κόσμος μιλάει άσχημα για μένα γιατί ακούει και διαβάζει όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ. Δεν συγκεντρώνονται λοιπόν στην ποδοσφαιρική μου καριέρα κι έτσι όλοι πιστεύουν πως είμαι διάσημος μόνο για όσα κάνω εκτός γηπέδων», σχολίασε ο Μάριο Μπαλοτέλι που παραχώρησε συνέντευξη στο «Sport magazine»

«Κάποιος μου είπε πρόσφατα πως έχω δηλώσει ότι κάνω σεξ τρεις με τέσσερις ώρες πριν από το ματς και αυτό με βοηθά. Πιστέψτε με, αν έκαναν σεξ τέσσερις ώρες πριν από έναν αγώνα, δεν θα μπορούσα να παίξω. Νομίζω πως κανείς δεν θα μπορούσε. Μου προκαλούν γέλιο αυτά… Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Είμαι ήρεμος και πιστεύω πως σύντομα θα σκοράρω. Τότε ίσως αφοσιωθούν κι εκείνοι στο ποδόσφαιρο και σταματήσουν αυτές τις μαλ****», πρόσθεσε το… κακό παιδί των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Μιλώντας στη συνέχεια για ποδόσφαιρο, ο Μπαλοτέλι «αποθέωσε» τον Μπρένταν Ρότζερς. «Είναι πολύ καλός και δυνατός χαρακτήρας και νομίζω πως αυτό βγαίνει στον τρόπο που παίζει η ομάδα. Νομίζω πως μπορεί να με βοηθήσει να βελτιωθώ ως παίκτης. Είναι πολύ δεκτικός, όλοι μπορούν να μιλήσουν μαζί του. Στον αγώνα πρέπει να μπω περισσότερο στην περιοχή. Δεν το έκανα και τώρα το προσπαθώ. Αν ήταν επιλογή μου θα παίζαμε με δύο επιθετικούς, αλλά ο Μπρένταν μου ζήτησε να είμαι εγώ ο φορ περιοχής. Καταλαβαίνω πως όταν η μπάλα έρχεται από τα άκρα πρέπει να είμαι στην περιοχή, γιατί αν δεν είμαι εγώ δεν θα είναι κανείς».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον κόσμο της Λίβερπουλ, ο Ιταλός απάντησε: «Βλέπω πως τους αρέσω, αν και ίσως είναι λίγο αναστατωμένοι που δεν σκοράρω. Βλέπω όμως, πως εκτιμούν τη δουλειά μου και αυτό μου αρέσει πολύ. Έχω πετύχει ένα γκολ στο Champions League, αλλά πρέπει να ξεκινήσω να σκοράρω και στην Premier League. Ορκίζομαι πως αυτή τη στιγμή ο μοναδικός στόχος μου είναι να βάλω το πρώτο μου γκολ στην Αγγλία».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε φανταστικό παίκτη τον Στίβεν Τζέραρντ και τον παρομοίασε με τον Αντρέα Πίρλο, ενώ εμφανίστηκε μελαγχολικός μιλώντας για την οικογένειά του και τα σκυλιά του που έχει αφήσει πίσω στην Ιταλία… «Μου λείπουν και η οικογένεια και οι φίλοι μου. Όταν πάω στην Ιταλία περνώ πολλές ώρες με τους γονείς μου. Μετά πάω στους φίλους μου και παίζουμε PlayStation και πινγκ πονγκ. Και μετά παίρνω τα σκυλιά μου και βγαίνουμε βόλτα», επεσήμανε και κατέληξε περιγράφοντας τα σκυλιά του…

«Είναι πολύ έξυπνα. Η Λάκι είναι απίστευτη. Όταν την κοιτάς στο πρόσωπο νιώθεις λες και έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο. Όταν της μιλάω, με ακούει. Λέω τα πράγματα μόνο μία φορά. Αν της ζητήσω το χεράκι της, μου το δίνει. Αν της πω να καθίσει, κάθεται. Αν της πω να τρέξει, τρέχει. Ό,τι και αν της ζητάω το κάνει», είπε ο… τρυφερός Μπαλοτέλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα