Bild: Το ρολόι της χρεοκοπίας χτυπά επικίνδυνα για την Ελλάδα

Στάζει… αίμα το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, που αναφέρει ότι η οικονομική κατάρρευση για την Ελλάδα είναι ένα σενάρια που κάθε άλλο παρά αποκλείεται. Χαρακτηριστικά, η Bild γράφει ότι το ρολόι της χρεοκοπίας χτυπά και ο χρόνος κυλά…

Το άρθρο αναφέρει ότι «ο έλληνας υπουργός Οικονομικών πρέπει να κατεβάσει τα παντελόνια και να εξηγήσει τους ομολόγους του το νέο πρόγραμμα για τις μεταρρυθμίσεις». «Μόνο αν οι υπουργοί των Οικονομικών της ευρωζώνης είναι ικανοποιημένοι και σηκώσουν τον αντίχειρα, θα υπάρχουν χρήματα από το σχέδιο διάσωσης». Η εφημερίδα αναφέρεται και στις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη στην «Corriere della Sera» και στα περί δημοψηφίσματος και εκλογών. Η εφημερίδα υιοθετεί  τις θέσεις της ιταλικής εφημερίδας ότι η Ελλάδα θα κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ και προσθέτει σε αυτό και τις δηλώσεις – απειλές του Πάνου Καμμένου.

«Ο έλληνας υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, απείλησε τους εταίρους ότι αν επιβάλλουν στην χώρα του πιο σκληρή λιτότητα θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει δημοψήφισμα», γράφει η εφημερίδα. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για αμφίβολα τεχνάσματα της Ελλάδας προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να εξοικονομήσει ρευστότητα. Τέλος, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως για την Ελλάδα μένει λίγος χρόνος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα