Βασίλιεφ: «Αναποφάσιστη η Γιουνάιτεντ για Φαλκάο»

Την πληροφορία ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρανταμέλ Φαλκάο έδωσε στη δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Ο παράγοντας των Μονεγάσκων μίλησε για το πολύκροτο σίριαλ των… 60 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστή τον Λουίς Φαν Γκάαλ και τον Κολομβιανό επιθετικό. Ο Φαλκάο αγωνίζεται δανεικός στους «κόκκινους διάβολους», ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στην ομάδα του Πριγκιπάτου.

Βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων, ο σύλλογος της Αγγλίας θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον Φαλκάο, την ίδια στιγμή που ο Φαν Γκάαλ δεν εμφανίζεται πεπεισμένος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Προς το παρόν πάντως, όπως δήλωσε και ο Βασίλιεφ, δεν υπάρχει κάποια απόφαση:

«Συναντήθηκε την Κυριακή με τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μου είπε πως δεν έχει αποφασιστεί πότε και αν θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα εξαγοράς του Φαλκάο. Δεν είναι η καλύτερη σεζόν του, αλλά έχουν το δικαίωμα και την ευκαιρία να αποφασίσουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις. Η απόφαση ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα