Δεν χρειάστηκε να φέρουν ισοπαλία Κισσαμικός-ΠΑΟ

Στο πρωτάθλημα μπορεί να πετάει, αλλά στο κύπελλο απογοήτευσε.  Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε άδοξα την πορεία του στο κύπελλο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε του ΟΦΙ στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους μάλιστα δεδομένης και της διαφοράς δυναμικότητας να εμφανίζουν καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Βέβαια και να κέρδιζε ο Παναιτωλικός θα έφθανε τους 4 βαθμούς. Με δεδομένο όμως ότι η ΕΠΟ όρισε να γίνει αύριο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κρήτη με τον Κισσαμικό, με μια ισοπαλία οι δύο ομάδες θα έφθαναν τους πέντε πόντους και θα πέρναγαν τους Αγρινιώτες. Απλά ο Παναιτωλικός τους διευκόλυνε κι έτσι Κισσαμικός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν με μοναδικό ενδιαφέρον την πρωτιά του ομίλου.

Χαρακτηριστικό της κακής πορείας των Αγρινιωτών σε αυτή την πορεία, αποτελεί το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να σκοράρει στα τρία ματς που έδωσε, τα δύο μάλιστα κόντρα σε ομάδες κατώτερων κατηγοριών.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 54’, με τον Μπελεβώνη να σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπένκο.

ΟΦ Ιεράπετρα: Μπένκο, Αναστασόπουλο, Μίγγα, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλο (75’ Κορέτας), Μαρτσάκη (68’ Τοπούζης), Μηνάς, Γιουκούδης, Πυθαρούλης

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Βακράκο, Μαρινάκη, Αγροδήμο, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Χαντάκιας, Λιάβας (59’ Ρότσα), Κόκκορης (66’ Γουίλιαν), Μπελεβώνης (73’ Μανά)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1. Παναθηναϊκός 4 (3-2) *
2. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0) *
3. Παναιτωλικός 2 (0-1)
4. ΟΦΙ 2 (2-4)

* Σε δύο αγώνες

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα