Τάουνσεντ: «Η Τότεναμ είναι ικανή για τον τίτλο»

Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη της Τότεναμ φέτος. Ο Άντρος Τάουνσεντ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν στους Λονδρέζους, οι οποίοι απέχουν μόλις πέντε πόντους από την κορυφή, κάτι που κάνει τον 22χρονο εξτρέμ να μιλάει ακόμη και για τίτλο.

«Είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για τίτλο; Φυσικά και ναι. Η Τότεναμ φέτος είναι ικανή για τον τίτλο. Είμαστε σε μικρή απόσταση από την κορυφή και παλεύουμε να ανεβούμε εκεί. Τέσσερις από τις έξι ομάδες της κορυφής άλλαξαν το καλοκαίρι προπονητή.

Εμείς συνεχίσαμε με τον ίδιο προπονητή που μας δίνει μια συνέχεια σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Την περασμένη σαιζόν ψάχναμε πολύ τον Μπέιλ, αλλά φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος και καλύτερο τρόπο παιχνιδιού. Πιστεύω θα έχουμε δέσει καλύτερο μέχρι το Γενάρη και αυτό μας δίνει πλεονέκτημα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά ο Τάουνσεντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τρόπο που διαχειρίστηκαν στα «σπιρούνια» την αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ:

«Πέρυσι έχοντας τον Γκάρεθ Μπέιλ στη σύνθεσή μας, η ομάδα είχε ένα μεγάλο σταρ. Φέτος είμαστε μια ομάδα με πολλά αστέρια. Κάναμε επτά μεταγραφές υψηλού επιπέδου και μπορούμε να παίξουμε πιο ισορροπημένα. Μπορούμε να παίξουμε πλέον και από τις δύο πλευρές και έχουμε το βάθος στο ρόστερ ώστε να μπορούμε να κάνουμε ροτέισον».

Τέλος, επανέλαβε την πίστη του ότι η Τότεναμ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας:

«Πλέον δεν χάνουμε εύκολα και το κυριότερο είναι φέτος ότι είμαστε ομάδα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας για να μείνουμε στην κορυφή. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή και τώρα είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι και να διατηρηθούμε ψηλά.

Η Άρσεναλ είναι σε φανταστική φόρμα και η Μάντσεστερ και η Τσέλσι θα παλέψουν για τον τίτλο. Αν προσπαθήσουμε όσο πρέπει να θα μείνουμε ψηλά και θα μπορέσουμε να πάρουμε τελικά τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα