Κίνσεϊ Βολάνσκι: Η «καυτή» Ρωσίδα σεξοβόμβα που κόλασε τον πλανήτη στον τελικό του Champions League

Η ημίγυμνη κοπέλα που εισέβαλε στον τελικό του Champions League έγινε το πιο διάσημο πρόσωπο σε όλο τον πλανήτη!

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι είναι γεννημένη στις 30 Αυγούστου 1996. Ούτε καν 22 χρονών…

Κάποιοι γράψανε ότι η Ρωσίδα ξανθιά, που κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το βράδυ του Σαββάτου όταν εισέβαλε στο γήπεδο του τελικού του Champions League φορώντας μόνο ένα μαγιό, το έκανε  για να διαφημίσει το site του συντρόφου της και διάσημου YouTuber, Βιτάλι Ντοροβέτσκι.

Μπορεί πράγματι αυτός είναι ήταν ο στόχος της.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η «καυτή» Ρωσίδα που διέκοψε τον τελικό-σούπα κόλασε όλο τον πλανήτη με την ομορφιά της.

Η ξανθιά σεξοβόμβα μπορεί να είναι μικρή σε ηλικία ωστόσο είναι… γνωστή στον χώρο της πορνοβιομηχανίας. Η Βολάνσκι έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα Maxim, Sports Illustrated και το FHM μεταξύ άλλων, και πλέον συνεργάζεται με τον 27χρονο Βιτάλι Ντοροβέτσκι για το «Vitaly Uncensored», ένα σάιτ και το αντίστοιχο κανάλι στο  YouTube  με φάρσες ερωτικής φύσης.

Αυτό το όνομα είχε γραμμένο και στο… δείγμα του μαγιό που φορούσε όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, όπου διεξαγόταν ο τελικός του Champions League.

Η Κίνσεϊ είχε… περισσότερους από 400 χιλιάδες ακολούθους στο instagram και αυξήθηκαν με ασύλληπτους ρυθμούς και ιλιγγιώδη νούμερα αμέσως μετά την εισβολή της στο παιχνίδι που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης…

Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του συντρόφου της με το «σκηνικό» της βραδιάς, που δεν δίστασε να της κάνει… πρόταση γάμου(!) μέσω twitter!

Ωστόσο, η… ιστορία με τις «εισβολές» στο γήπεδο έχει προηγούμενο για τον Βιτάλι Ντοροβέτσκι!

Ανάλογες «εισβολές» είχε κάνει και ο Βιτάλι στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 αλλά και στο Game 4 των τελικών NBA μεταξύ Καβαλίερς και Γουόριορς.

Άνθρωποι του μάρκετινγκ εξήγησαν ότι η κίνηση του ζευγαριού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ήταν  «η επιτομή του επιθετικού μάρκετινγκ γιατί  εκατομμύρια τηλεθεατές ήταν μπροστά στην οθόνη τους, οι περισσότεροι άντρες, και είδαν  το αποκαλυπτικό μαγιό που ανέγραφε “Vitaly Uncensored”, το site δηλαδή των επιχειρήσεων του σύντροφού της».

Το αποτέλεσμα ήταν το κανάλι VitalyzdTV να φτάσει στους 10 εκατομμύρια subscribers ανεβάζοντας τα νούμερά του κατά ένα εκατομμύριο μέσα σε λίγες ώρες, διότι μετά τον τελικό και μόλις αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες της 22χρονης σεξοβόμβας όλος ο κόσμος αναζητούσε να βρει εκείνη και το κανάλι με τις τσόντες.

Ο ίδιος ο Βιτάλι ισχυρίζεται πως βγάζει 500.000 δολάρια τον μήνα, αποτιμώντας τη συνολική αξία των επιχειρήσεών του στα 7 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το APEX Analytix, εταιρεία αξιολόγησης και marketing αθλητικού περιεχομένου, η διαφημιστική προβολή που απόλαυσε το Vitaly Uncensored μέχρι μισή ώρα μετά τον τελικό αντιστοιχεί σε 3.970.000 δολάρια…

Όσο για την ίδια τη Βολάνσκι, μέσα σε μία ημέρα εκτοξεύτηκε από τους 350.000 followers που είχε στο Instagram, ανεβάζοντας τον αριθμό ακολούθων της στα 2,5 εκατομμύρια λόγω της ημίγυμνης περιβολής της στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η σελίδα του Βιτάλι, ωστόσο, στο Instagram είναι ακόμη online και έχει φτάσει τα 2,6 εκατομμύρια ακολούθους.

Το μπλοκ από το Instagram

Λίγο μετά την εκτόξευση των ακολούθων της σε μερικά… εκατομμύρια, το Instagram έριξε… πόρτα στη Ρωσίδα που έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο του Wanda Metropolitano με το… προκλητικό μαγιό.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης την μπλόκαρε, όταν οι ακόλουθοί της εκτινάχθηκαν από  335.000 στα 2,5 εκατομμύρια.

Η… γυμνή εισβολέας, με τόσο μεγάλο νούμερο  ακολούθων στο instagram, θεωρήθηκε… influencer, κάτι που μπορούσε να εκμεταλλευτεί βγάζοντας πολλά λεφτά και γι’ αυτό τον λόγο το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης έκλεισε το προφίλ της.

Η ίδια πάντως είχε προλάβει να ανεβάσει  και σχετική φωτογραφία, σχολιάζοντας το βλέμμα του Γουίνκς της Τότεναμ: «Μήπως απέσπασα υπερβολικά το Νο8;»

Το Instagram δεν επέτρεψε στην 22χρονη σεξοβόμβα να ανοίξει νέο λογαριασμό, όμως η ίδια βρήκε τρόπο να… εκφραστεί μέσω του Twitter.

Η Βολάνσκι αποκάλυψε πως δεν έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Συγκεκριμένα, άνθρωπος της UEFA της έδωσε πλακέτα, η οποία μέσα είχε εισιτήριο VIP του τελικού, προφανώς για σουβενίρ ή για ενθύμιο.

Η ίδια έγραψε στο twitter: «Ένας γλυκύτατος τύπος, ο οποίος δουλεύει στην UEFA, μου έδωσε μια πλακέτα στο αεροδρόμιο».

Ένας άλλος άνθρωπος αστειεύτηκε λέγοντας πως έπρεπε να δώσουν μετάλλιο στη Ρωσίδα καλλονή για την εμφάνισή της στον τελικό…

Από τον Τζίμι Τζαμπ στη Βολάνσκι 

O Tζίμι Τζαμπ  είναι ο πιο γνωστός εισβολέας των γηπέδων. Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1976 στο Σαμπαντέλ της Καταλονίας.

Στα τελευταία λεπτά του τελικού του Euro 2004 o Tζίμι Τζαμπ εισέβαλε στο γήπεδο και πέταξε στον αρχηγό της Πορτογαλίας, Λουίς Φίγκο, μια σημαία της Μπαρτσελόνα γιατί ο Πορτογάλος είχε αφήσει την Καταλανική ομάδα για να πάει στη μισητή Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο χρόνια αργότερα, ο διαβόητος Καταλανός εισέβαλε στο γήπεδο λίγο πριν αρχίσει το 2ο ημίχρονο του ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Άρσεναλ και πέταξε μια φανέλα με το νούμερο 14 στον Ανρύ.

Ένα χρόνο μετά ο Τζίμι ξαναχτύπησε. Συγκεκριμένα εισέβαλε στον τελικό του Champions League στην Αθήνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μίλαν, κρατώντας μια ελληνική σημαία.

Άλλη μια από τις «επιδρομές» του ήταν στον αγώνα Τουρκία-Γερμανία για το Euro 2008. Τότε μπήκε στο γήπεδο φορώντας μια σημαία του Θιβέτ και μια μπλούζα που έγραφε: «Το Θιβέτ δεν είναι Κίνα».

Δύο χρόνια αργότερα, ο Τζίμι Τζαμπ εισέβαλε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ και προσπάθησε να φορέσει έναν σκούφο στο τρόπαιο.

Στην Eurovision 2010 μπήκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τους Ισπανούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα