ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS: Το κυνήγι της είδησης και το φάουλ της δεοντολογίας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της ανάσυρσης από το αρχείο των καταγγελιών Αγγελή για την υπόθεση Novartis, δίχως όμως να μνημονεύεται το iapopsi.gr ως η πηγή του μεγάλου αποκλειστικού ρεπορτάζ

Από το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου που η ηλεκτρονική έκδοση της «Α», το iapopsi.gr, προχώρησε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της για την ανάσυρση από το αρχείο της καταγγελίας του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, σε  βάρος της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, η νέα μεγάλη αποκάλυψη για το σκάνδαλο της Novartis κάνει τον γύρο των ειδησεογραφικών ΜΜΕ.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί (12/6) ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσιοποίησε τα… μαντάτα βγαίνοντας εν είδει αποκλειστικού στον «αέρα» των ραδιοφωνικών εκπομπών του Νίκου Xατζηνικολάου στον Real FM και του Ανδρέα Παπαδόπουλου στα Παραπολιτικά FM.

Δεν λέμε, μεγάλες οι ακροαματικότητες των ραδιοφωνικών σταθμών και εγνωσμένης αξίας οι συνάδελφοι μπρος και πίσω από τα μικρόφωνα ή τα πληκτρολόγια των sites που μετέφεραν την είδηση στους αναγνώστες τους. Αλλά το φάουλ δεν το απέφυγαν! Διότι στην καλύτερη περίπτωση ως μέγα δεοντολογικό φάουλ μπορεί να λογιστεί (και λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης) η μη αναφορά της πηγής του επίμαχου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ που δεν ήταν άλλη από το iapopsi.gr.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΩΝ ΑΓΓΕΛΗ

Έναντι άλλου σχολίου, εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι πριν από την χθεσινή πρωτιά της είδησης ότι δια χειρός Ξένης Δημητρίου «ανένηψαν» από το αρχείο οι καταγγελίες Αγγελή είχε προηγηθεί ένα επίσης αποκαλυπτικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της «Α» του περασμένου Σαββατοκύριακου (8-9 Ιουνίου) σύμφωνα με το οποίο αποκαλύπταμε ότι η εντολή που είχε δοθεί αρχικά στον κ. Γρηγόρη Πεπόνη από την κ. Ξένη Δημητρίου ήταν να διερευνήσει πώς διέρρευσε η συζήτηση των Ελλήνων και Αμερικανών εισαγγελέων στην Βιέννη στα τέλη Νοεμβρίου του 2018.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα