«Μόντε Κάρλο το Μεντεγίν μπροστά στη Θεσσαλονίκη μια πολιτεία επίορκων ταγμένη στην υπηρεσία του ολιγάρχη»

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η γλώσσα –ως γνωστόν– κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

Η πρόσφατη ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Άρη (του Super 3) περιγράφει μια ζοφερή εικόνα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, για την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Μεντεγίν στην Κολομβία είναι σαν… Μόντε Κάρλο μπροστά της!

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση σε μια προηγούμενη των οπαδών του ΠΑΟΚ, με αφορμή τη δολοφονία του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού πριν από μερικές ημέρες, και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Άμεσα ομολογήσατε ότι μέσα στη Θεσσαλονίκη έχετε δημιουργήσει ένα παρακράτος, μια δικιά σας αγορασμένη πολιτεία, ένα ταϊσμένο δημοσιογραφικό μόρφωμα, με επίορκους κρατικούς λειτουργούς και εσείς είστε οι μπροστινοί, οι αυτοφωράκηδες, που όταν γίνεται στραβή πρέπει να αποδοθούν ευθύνες από την κανονική πολιτεία.

»Υπάρχει λοιπόν άλλη “Πολιτεία” για εσάς, για τις συγκρούσεις εκτός Θεσσαλονίκης και η δικιά σας πολιτεία για συγκρούσεις εντός Θεσσαλονίκης.

»Υπάρχει άλλος ρόλος παράγοντα για τις συγκρούσεις εκτός Θεσσαλονίκης και υπάρχει άλλος ρόλος παράγοντα για συγκρούσεις εντός Θεσσαλονίκης.

»Υπάρχουν άλλες ευθύνες δημοσιογράφων για τις συγκρούσεις εκτός Θεσσαλονίκης και υπάρχουν άλλες ευθύνες δημοσιογράφων για συγκρούσεις εντός Θεσσαλονίκης.

»Ο κόσμος το έχει τούμπανο εκτός Θεσσαλονίκης και εμείς κρυφό καμάρι εντός Θεσσαλονίκης. Μία πολιτεία επίορκων μέσα στη Θεσσαλονίκη ταγμένη μέσα στα συμφέροντα του ολιγάρχη…»

Και στο τέλος καταλήγουν: «Αν δεν κάνεις ότι κοιμάσαι και συγκρουστείς με τον κλέφτη και το παρακράτος είσαι στο ίδιο υπόβαθρο μαζί τους απέναντι στην κοινή γνώμη.

»Το Μεντεγίν μπροστά στη Σαλονίκη φαντάζει σαν το Μοντεκάρλο της λατινικής Αμερικής.

»Υ.Γ. Δεν θα κάνουμε πίσω , δεν θα γονατίσουμε απέναντι στο παρακράτος της “πολιτείας” που έχετε δημιουργήσει μέσα στην Θεσσαλονίκη…

»Εμείς ξέρουμε πού έχουμε μπλέξει, εσείς δεν ξέρετε πόσο αποφασισμένοι είμαστε να σταθούμε απέναντι σε αυτό το μόρφωμα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα