«Καρφιά» Λυκούδη κατά της «Κίνησης των 58»

Στην δήλωση εμμέσως πλην σαφώς πως σε περίπτωση που συνεχιστεί το φαινόμενο στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της «Κίνησης των 58», εφόσον αυτή μετασχηματίζεται σε πολιτικό κόμμα, θα υπάρξει «πρόβλημα» προχώρησε το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. Σπύρος Λυκούδης.

Με αφορμή τη συμμετοχή του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ανδρέα Παπαδόπουλου, και του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού στη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των 58 για την Κεντροαριστερά το βράδυ της Δευτέρας στην Κηφισιά, ο κ. Λυκούδης σημείωσε πως «αντικειμενικά υπάρχει ζήτημα, κατά πόσο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός μας ή και βουλευτές μπορούν να παίρνουν μέρος, ως ομιλητές, σε μια εκδήλωση ενός φορέα που διαμορφώνει έναν άλλον πολιτικό προσανατολισμό».

Όσον αφορά στις πληροφορίες που φέρουν τον Ανδρέα Παπαδόπουλο να τίθεται επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των «58» κόντρα στη ΔΗΜ.ΑΡ., ο Σπύρος Λυκούδης απάντησε ότι «προφανώς θα ήταν πρόβλημα, αν ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. ήταν επικεφαλής ψηφοδελτίου άλλου πολιτικού σχηματισμού. Είναι ένα παράδοξο φαινόμενο. Δεν θα μπορούσε να γίνει γενικά αποδεκτό από την ΔΗΜ.ΑΡ. Αλλά νομίζω ότι παραμένει στο επίπεδο ενός ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώνεται. Ο κ. Παπαδόπουλος μου είπε ότι δεν ισχύει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα