Ποιος προέτρεπε τους παίκτες να φορτώσουνε τον άσο στον Άρη; Ο Φορτούνης χάλασε μια «ωραία» ιστορία

Όλα τα είχανε ετοιμάσει στο Σαββιδοτεχνείο για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό. Ο Άρης 1-0 νωρίς – νωρίς και μετά, αραλίκι ο Ολυμπιακός, για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βγει σίγουρα στην Ευρώπη.

Και το ξεκίνησαν νωρίς το παραμύθι. Με τα « δεύτερα», σου λέει ο Ολυμπιακός. Στο εξήγησα ότι μόνο αυτός ο Σουρλής ήτανε δεύτερος. Στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουνε πρώτοι και δεύτεροι, έτσι και βγάλεις έξω τον Ελ Αραμπί.

Αλλά σάμπως ασχολούνται μ’ αυτά οι Σαββιδοτέχνες; Πήγαν να το βγάλουν στημένο το παιχνίδι. Το ξεκίνησαν μία εβδομάδα πριν, που γράφανε ότι έπεσε ο άσος στα στοιχήματα. Και μπορεί να πήρανε και κοσμάκη στο λαιμό τους, να διάβασε τις παπαριές τους και να έσπρωξε στον άσο.

Διότι ο παίκτης του στοιχήματος, από μια κουβέντα που θα πει κάποιος, επηρεάζεται. Ή, από κάτι που θα διαβάσει. Κι όταν εσύ το κάνεις φάτσα μόστρα ότι κάτι μπορεί να τρέξει στο ματς του Αρη με τον Ολυμπιακό, τσιμπάει ο παίκτης και πήγε κουβά, βέβαια.

Και μπαίνει μέσα ο Φορτούνης και πάρτο το τεμάχιο. Τους χάλασε μια ωραία ιστορία, μάστορα. Όλα επάνω στο τραπέζι ήτανε. Ότι ο Μαρινάκης έδωσε τρεις βαθμούς στον Καρυπίδη και άλλες τέτοιες παπαριές που ταϊζουνε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και κάτσανε επάνω στο παγωτό.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα