Η Ιεράπετρα νίκησε 3-0 τον Καραϊσκάκη στην Άρτα και τον πήρε μαζί στη Football League

Ο ΟΦ Ιεράπετρας νίκησε την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα με το εμφατικό 0-3 και την πήρε μαζί του στην Football League. Οι Αρτινοί έψαχναν μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική, αλλά ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-0 από την Ιεράπετρα, που είχε ήδη υποβιβαστεί, και αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Ο Τζίνι στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κούστα πέντε λεπτά μετά να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Τσιλιγκίρης στο 60′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην Πάτρα, η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Παναχαϊκής. Ο Μπρους στο 17ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ένα τέταρτο μετά ο Μαυριάς ισοφάρισε με πέναλτι. Ο Κόντος στο 58ο λεπτό έκανε την ανατροπή υπέρ των Δραμινών.

Την ίδια ώρα, τα Τρίκαλα νίκησαν 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Σταματής στο 40′ άνοιξε το σκορ, αλλά δύο λεπτά μετά ο Τασιούλης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Στο 44′ ο Ριζογιάννης με πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα Τρίκαλα. Ο Ευθυμίου στο 78ο λεπτό έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

Η τελευταία αγωνιστική των playouts

 

ΑΕ Καραϊσκάκης-ΟΦ Ιεράπετρας 0-3

(31′ Τζίνι, 36′ Κούστα, 60′ Τσιλιγκίρης)

 

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 1-2

(17′ Μπρους – 32′ πέν. Μαυριάς, 58′ Κόντος)

 

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 3-1

(40′ Σταματής, 44′ Ριζογιάννης, 78′ Ευθυμίου – 42′ Τασιούλης)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα