Άδωνις: Δεν θα ανοίξει τίποτα

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξει τίποτα διαβεβαίωσε εκ νέου ο υπ. Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης παραπέμποντας στην συνεδρίαση της επιτροπής των επιστημόμων την επόμενη εβδομάδα η οποία και θα καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις.

Οσον αφορά στο click away, ο Αδ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η πρόβλεψη αυτή έδωσε λύσεις: «Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν δεν είχαμε click away τι θα γινόταν; Σήμερα αποδεικνύεται ότι πήραμε τη σωστή απόφαση» δήλωσε στην «Ωρα Ελλάδος» του ΟΠΕΝ ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Τα μικρά καταστήματα δούλεψαν καλύτερα από τις μεγάλες αλυσίδες.

Το click away έδωσε λύσεις.

Αν δεν υπήρχε τα δέματα στις ταχυμεταφορές θα ήταν πολλά περισσότερα. Είχαμε κίνηση στους δρόμους αλλά όχι αύξηση του ιικού φορτίου. Πετύχαμε μία χρυσή τομή: υγεία, οικονομία».

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για την πανδημία. «Τώρα διανύουμε το σκληρότερο κύμα του ιού σε όλη την Ευρώπη. Σκληρό, θανατηφόρο το τρίτο κύμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το άνοιγμα. Μέχρι 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξει τίποτα ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει με την επιτροπή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα