Αίτημα στην Εισαγγελία να γίνει η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Αθήνα

Τι επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας

Αίτημα να διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην Αθήνα, θα υποβάλει την Τρίτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο , ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένειά του θύματος.

Αντίστοιχο αίτημα θα υποβάλει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την παραπεμπτική εισαγγελική πρόταση εν αναμονή της έκδοσης του βουλεύματος από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο Αλέξης Κούγιας  θα ζητήσει, όπως αναφέρει σε σχετική δήλωση του, να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους.

Η ανακοίνωση

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχει ως εξής:

Σήμερα η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κυρία Χαρίκλεια Χοβαρδά υπέβαλε προς το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την πρόταση της, η οποία αφορά ποιες κατά την εισαγγελική γνώμη πρέπει να είναι οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν στο Δικαστήριο οι δράστες της δολοφονίας εις βάρος του αείμνηστου Άλκη Καμπανού.

Υπόμνημα

Ο κ. Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας  θα επεξεργαστούμε την εισαγγελική πρόταση και με υπόμνημα μας θα εκφράσουμε και τις δικές μας απόψεις, ώστε το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφασίσει με κυριαρχικό τρόπο ποιο θα είναι τελικώς το κατηγορητήριο εις βάρος αυτών των δραστών.

«Εγκληματική προσωπικότητα»

Συγχρόνως αύριο θα υποβάλουμε προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κο Ισίδωρο Ντογιάκο, το αίτημα μας να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα