Ακρίτα: “Είχα σοβαρές ενστάσεις για την υπόθεση Novartis από το 2018, τους τσουβαλιάσαμε όλους”

«Ότι υπάρχει σκάνδαλο, υπάρχει», είπε, επαναλαμβάνοντας και πάλι τη διαφωνία της με τον χειρισμό της υπόθεσης 

Για «τσουβάλιασμα» έκανε λόγο η Έλενα Ακρίτα, όσον αφορά στους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση Novartis από την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, στον απόηχο και της παρέμβασης που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. «Τους τσουβαλιάσαμε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είχα σοβαρές ενστάσεις από παλαιότερα. Είναι καταγεγραμμένες στην εφημερίδα «Τα Νέα», που αρθρογραφούσα τότε, το 2018», είπε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Open.

Μάλιστα, επανέλαβε τη «σουρεαλιστική ιστορία όπου μπαίνει κάποιος στο Μέγαρο Μαξίμου με μία βαλίτσα, με ροδάκια κιόλας – λεπτομέρεια – και του λένε “τι κάνετε εδώ;” και απαντά “έφερα μια βαλίτσα λεφτά για τον Σαμαρά” και του λένε “περάστε παρακαλώ”».

«Όλο αυτό ήταν ένα τσουβάλιασμα. Και το λέω εγώ που με τον Σαμαρά μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά».

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην υπόθεση ενεπλάκησαν και ονόματα σημαντικών και αξιόλογων ανθρώπων. « Ας πούμε ο Κουτρουμάνης. Είναι δυνατόν; Από τους εντιμότερους πολιτικούς που περάσανε ποτέ. Αυτή λοιπόν ήταν η ένστασή μου, αυτή εξακολουθεί να είναι η ένστασή μου. Ότι υπάρχει σκάνδαλο υπάρχει. Αλλά τους τσουβαλιάσαμε όλους», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα