Αλαφούζος ζητάει 8 εκατ. ευρώ από τη NOVA και τα βρίσκουν στα 7.5 εκατ. ευρώ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει 8 εκατ. ευρώ από τη NOVA για να … συμβιβαστεί, τελικά με 7.5 εκατ. ευρώ, όπως είχαν γράψει η «Α» και η iapopsi.gr στις 7 Σεπτεμβρίου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Μέσων του Γ. Αλαφούζου, η ΠΑΕ είναι σε ανοικτή γραμμή με το συνδρομητικό κανάλι, οι «πράσινοι» είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει «άστεγη» τηλεοπτικά.

Η αρχική πρόταση της NOVA στην ΠΑΕ ήταν 5.7 εκατ. ευρώ, την οποία απέρριψε ασυζητητί ο Αλαφούζος, γιατί όπως είπε, είναι αδιανόητο ο Ολυμπιακός να παίρνει 11 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ 6.5 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός 5.7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνε με τα Μέσα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός δεν «πέφτει» κάτω από τα 8 εκατ. ευρώ. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κλείσουν στα 7.5 εκατ. ευρώ.

Χρόνος για περαιτέρω διαπραγματεύσεις υπάρχουν, καθότι ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς με τον Άρη, την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Αν επέλθει συμφωνία, το paoTV που είναι ενταγμένο στο «μπουκέτο» της Cosmote TV, θα δείχνει μόνο τα ματς του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Να, τι έγραψε η iapopsi.gr στις 7 Σεπτεμβρίου

Colpo grosso Αλαφούζου: Πήγε τους “άστεγους” στη NOVA και με την… μεσιτεία, υπογράφει για 7.5 εκατ. ευρώ με… πιέσεις λόγω Άρη

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα