Απειλούσαν τον Πέλκα μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους οπαδοί του ΠΑΟΚ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πέλκας, έκανε ο πατέρας του Πρόδρομος. Ο Πρόδρομος Πέλκας είπε πως ο γιος του δεχόταν ακόμη και απειλές μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League και πως δεν είχε να δώσει πλέον τίποτα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ανέφερε πως ο Δημήτρης του είπε όταν είδε το προπονητικό κέντρο της Φενέρ ότι εκεί αισθάνεται πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πέλκας ανέφερε:

Για τα συναισθήματα που πήρε μεταγραφή ο Δημήτρης στο εξωτερικό: «Από την Τετάρτη του αποκλεισμού μέχρι τη μεταγραφή στη Φενέρ τα συναισθήματά μου είναι από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Στο ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες αλλά μένουν οι χαρές, εισπράξαμε πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Η πρώτη κουβέντα του όταν είδε το προπονητικό κέντρο της Φενέρ ήταν ότι εδώ αισθάνεσαι πως παίζεις ποδόσφαιρο. ‘Εχει μέσα ξενοδοχείο 5 αστέρων».

Για το αν έκλεισε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα: «Έκλεισε το κεφάλαιο γιατί ότι ήταν να το δώσει στον ΠΑΟΚ το έδωσε, δεν υπάρχουν άλλα να δώσει και έπρεπε να κάνει το μεγάλο βήμα. Μετά τον αποκλεισμό όλα έπεσαν πάνω του, μέχρι και απειλές είχε από οργισμένο κόσμο. Το παραμικρό που γινόταν το έριχναν στον Δημήτρη. Τα πήρε όλα στον ΠΑΟΚ, Κύπελλα, πρωτάθλημα, τους πήραν ένα πρωτάθλημα που κατέκτησαν στα χαρτιά. Ο Δημήτρης είχε πάρει πολύ προσωπικά τον στόχο του Champions League».

Για το εξωτερικό που τον βοήθησε να επιστρέφει καλύτερος στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι υπέρμαχος της αξίας του ανθρώπου. Ο άνθρωπος που τον στήριξε ήταν ο ατζέντης του, ο Πολ Κουτσολιάκος, όταν αποφασίστηκε να πάει στην Πορτογαλία δανεικός και ήταν το κλειδί για να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ζωή. Ήρθε πολύ πιο ώριμος στην Ελλάδα μετά ο Δημήτρης. Στον ΠΑΟΚ τον βοήθησε ο Δώνης, η διαχείριση που του έκανε. Τον έβαζε σιγά σιγά μέσα, δεν τον ξεκίνησε απότομα για να καεί. Από εκεί και πέρα και ο Τούντορ εκτίμησε την αξία του. Ο Έλληνας παίκτης είναι το εύκολο θύμα. Ο κόσμος που αγαπάει τα παιδιά δεν το φωνάζει σε αντίθεση με αυτούς που κατακρίνουν τους Έλληνες παίκτες. Η κριτική των δημοσιογράφων ήταν ακριβής και πιο ουσιαστική».

Για τη μεταγραφή στη Φενέρ: «Ο πρόεδρος της Φενέρ στην υπογραφή πάνω, του είπε: «δύο χρόνια σε κυνηγάω, επιτέλους σε πήρα». Ο κ. Σαββίδης δεν ήθελε να τον δώσει τον Δημήτρη, δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά κατάλαβε ότι έκλεισε ο κύκλος του Δημήτρη στον ΠΑΟΚ, για την ώρα. Η Φενέρ έκανε 18 μεταγραφές, έδωσε 7-8 εκατομμύρια ευρώ και ο Δημήτρης ήταν από τους πιο ακριβές μεταγραφές».

Για την αδυναμία που βλέπει ο ίδιος στον Δημήτρη: «Η βιασύνη. Του το έχω πει πως όσο μεγαλώνει θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα