Απίστευτη ιστορία… Θεσσαλονίκης: Διεθνής στα «πράσα» να παίρνει «μάτι» την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η εθνική παίζει ματς στην Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια και τι θυμήθηκα, τώρα. Μια ιστορία που τη λένε οι παλιοί. Σ’ ένα ματς με την Κροατία πρέπει να ήταν, χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Μαζεύτηκαν οι διεθνείς σ’ ένα ξενοδοχείο στο Πανόραμα. Και ξαφνικά, ανακαλύπτουν ότι στο ίδιο ξενοδοχείο έμενε η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ένας μπερμπάντης διεθνής, που τον πήγαινε “μία – μία” μπουζούκια και προπόνηση,  την κόζαρε την Αλίκη και το αποφάσισε. Μόλις θα έπεφτε το σκοτάδι, θα σάλταρε στο μπαλκόνι της για να πάρει μάτι.

Πράγματι, έτσι έγινε. Ο μπερμπάντης σάλταρε στο μπαλκόνι της Αλίκης και περίμενε, μήπως κι έβλεπε κάτι «καλό». Έλα όμως, που η παμπόνηρη Αλίκη τον πήρε χαμπάρι.

Και τι έκανε; Πήρε τηλέφωνο στην ρεσεψιόν να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Πράγματι, έτσι έγινε. Έφτασαν τα περιπολικά χωρίς το φανό αναμμένο και μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο, έριξαν τους προβολείς στο μπαλκόνι της Αλίκης.

Και τότε, λέει, ο μαγκίτης κι αλανιάρης έκανε κάτι που ούτε ο Spiderman θα το τολμούσε. Μ’ ένα σάλτο μορτάλε πήδηξε από το μπαλκόνι της Αλίκης στο διπλανό ενός συμπαίκτη του, αλλά είχε γίνει ρεζίλι στο μεταξύ.

Η Αλίκη ζήτησε να θεωρηθεί λήξαν το περιστατικό, όπως κι έγινε

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα