Αποχωρεί η Ρεάλ από τη διεκδίκηση του Εμπαπέ

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα παραμείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Ο Κάβε Σολέκολ του Sky Sports μεταδίδει πως η διορία που είχαν δώσει οι Μαδριλένοι στην Παρί Σεν Ζερμέν για να απαντήσει στην προσφορά των 180 εκατ. ευρώ έχει πλέον εκπνεύσει, οπότε η Ρεάλ Μαδρίτης αποχωρεί από την υπόθεση.

«Η προθεσμία για την απάντηση της Παρί στην προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης (170 εκατ. ευρώ + 10 εκατ. ευρώ) για τον Κιλιάν Εμπαπέ έληξε. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχωρεί. Πιθανότατα τώρα θα περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο και θα τον υπογράψουν με προσύμφωνο και θα ενταχθεί ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Η Μαδρίτη είναι σίγουρη ότι ο Εμπαπέ θα υπογράψει», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter.

Πλέον, μένει να φανεί αν το προφανές σενάριο με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα επιβεβαιωθεί ή αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Την ίδια στιγμή, στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται ότι συγκινούνται από τα χρήματα, καθώς θέλουν να δουν την τριάδα Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ για μια ολόκληρη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα