Αυγενάκης: «Θλιβερό να σύρεται στα δικαστήρια ο Κακλαμανάκης» (pic)

Με ανάρτησή του στο Twitter o υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε «θλιβερό» το περιστατικό με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας η οποία προσέφυγε στα δικαστήρια και με αγωγή αξιώνει το ποσό των 100.000 ευρώ από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Tον περασμένο Νοέμβριο και στο πλαίσιο της συζήτησης του αθλητικού νόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε μεταξύ άλλων αθλητών και τον Νικόλα Κακλαμανάκη, προκειμένου να τοποθετηθούν σχετικά.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, υποστήριξε ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, την πεποίθηση, πως με τον νέο αθλητικό νόμο, θα αντιμετωπισθούν παθογένειες, οι οποίες ταλανίζουν τον αθλητισμό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες.

Τα παραδείγματα που χρησιμοποίησε ο Κακλαμανάκης εις βάρος της ομοσπονδίας, δυσαρέστησαν τους διοικούντες την ΕΙΟ, οι οποίοι στα τέλη Νοεμβρίου 2019, του απέστειλαν εξώδικο, ενώ τον περασμένο Ιούνιο κατέθεσαν αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του για «παντελώς αναληθείς, προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις σε βάρος της», όπως αποκαλύπτει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέφερε στο λογαριασμό του στο twitter: “Είναι θλιβερό, εκτός αθλητικού πνεύματος & αξιών, να σύρεται στα δικαστήρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας ο Νίκος Κακλαμανάκης. Ο κάθε Ολυμπιονίκης δεν είναι “πρότυπο” μόνο για τα μετάλλια του, αλλά και για το θάρρος της γνώμης του”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα