Αυγέρη για υποκλοπές: Πρωθυπουργός και υπουργοί συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία

Η Δώρα Αυγέρη τόνισε πως «ούτε πρόστιμο θα επιβληθεί στην ΕΥΠ, καθώς αυτό αποφάσισε η ΑΔΑΕ, με τη νέα της σύνθεση, όπως τη διαμόρφωσε η κυβέρνηση με αντικοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη κυβέρνηση, στην οποία οι υπουργοί ελπίζουν να… πέσουν θύματα παρακολούθησης!», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στην «παρακολούθηση» του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, μέσω του Predator.

Για να προσθέσει: «Και τελικά τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη».

Σε ζωντανή δήλωσή της, η κυρία Αυγέρη αναρωτήθηκε, μάλιστα, εάν «ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ποιος τον παρακολούθησε; Γι’ αυτό δεν κάνει μήνυση;».

Όπως σημείωσε, «από όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι τουλάχιστον τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης από το Predator», ενώ υπογράμμισε πως «κανείς τους δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη».

«Συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, επίσης, πως «ούτε πρόστιμο θα επιβληθεί στην ΕΥΠ, καθώς αυτό αποφάσισε η ΑΔΑΕ, με τη νέα της σύνθεση. Όπως τη διαμόρφωσε η κυβέρνηση με αντικοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις. Για να καλυφθεί το Μαξίμου και να μην αποκαλυφθεί πού βρίσκεται ο ‘εγκέφαλος’ του δικτύου παρακολουθήσεων».

Σημείωσε πως ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του «συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία».

Και προειδοποίησε πως πρέπει «να είναι σίγουροι όμως», ότι γι’ αυτή την υπόθεση, «που τραυματίζει σοβαρά τη Δημοκρατία και εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς, η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα