Αυτό το πρόγραμμα «ρίχνει» ο Alpha απέναντι από το «Ρουκ Ζουκ» (φωτό)

Ο ανταγωνισμός θα είναι φέτος ακόμα μεγαλύτερος μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών

Η οργάνωση του προγράμματος της νέας τηλεοπτικής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού για τα κανάλια.

Ο ανταγωνισμός θα είναι φέτος ακόμα μεγαλύτερος, με τους ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών να μην έχουν πια περιθώρια για λάθη. Αρκετές εκπομπές «κόπηκαν» από τα προγράμματα, με τους υπεύθυνους προγράμματος να συνεχίζουν να ποντάρουν πολλά σε δοκιμασμένες συνταγές που το τηλεοπτικό κοινό εξακολουθεί να προτιμά, χαρίζοντας τους υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει το «Ρουκ Ζουκ» του Αnt1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια που εύκολα πήρε το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν.

Η απογευματινή ζώνη, άλλωστε, εξελίχθηκε χάρη στη Ζέτα και τη Μαρία Μπεκατώρου σε πολύ δυνατό χαρτί του καναλιού του Αμαρουσίου, με τον ALPHA να περνά τώρα στην αντεπίθεση «ρίχνοντας» απέναντι ζωντανό πρόγραμμα!

Πρόκειται σύμφωνα με τη «Real Life» για την εκπομπή που αναλαμβάνει η νέα μεταγραφή του σταθμού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η οποία θα παίρνει lead in από τη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής θα παίζει, δηλαδή, απέναντι από το «Ρουκ Ζουκ», με τον ALPHA να ελπίζει να χτυπήσει τα… μεγαθήρια της απογευματινής ζώνης.

Διαβάστε επίσης