Χοντρό δούλεμα Γραμμένου για την Εθνική: «Στόχος το Μουντιάλ 2022…»

Μετέτρεψαντην Εθνική (την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004) σε μια ομάδα της πλάκας που χάνει από την Αρμενία, την Φινλανδία και δεν μπορεί να κερδίσει το…Λιχτενστάιν, αλλά έχουν το θράσος να μιλάνε!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Β.Γραμμένος, ο πιο μεγάλος υπεύθυνος για το χάλι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έστειλε…μήνυμα πριν από το ματς με το Λιχτεσνταιν μέσω του περιοδικού της ΕΠΟ στον κόσμο που πήγε στο ΟΑΚΑ στο οποίο έλεγε ότι ο στόχος πλέον είναι το …Μουντιάλ 2022!

Που να ξερε ότι η Εθνική που έφτιαξαν οι δήθεν εξυγιαντές δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την … ομαδάρα του Λιχτενστάιν!

Το μήνυμα του Γραμμένου στο match programme:
Φίλες και Φίλοι του Ποδοσφαίρου,
Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Εθνική µας Οµάδα επιστρέφει στο Ολυµπιακό Στάδιο και συνεχίζει την προσπάθειά της στην προκριµατική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήµατος 2020, υποδεχόµενη το Λιχτενστάιν. Επιστρέφει διαφορετική, ανανεωµένη, µε νέο προπονητικό επιτελείο, προερχόµενο από την ολλανδική προηγµένη ποδοσφαιρική «σχολή», µε καινούργιο σύστηµα εσωτερικής λειτουργίας, οργάνωσης και διοίκησης και νέα, φιλόδοξα πρόσωπα στο ρόστερ, µε το «βλέµµα» στην δηµιουργία µιας ανταγωνιστικής οµάδας, έτοιµης να πρωταγωνιστήσει στην προκριµατική φάση του World Cup2022.
Όµως και στους εναποµείναντες αγώνες στην προκριµατική φάση του Euro 2020 η διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσµατος δεν σταµατά και οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται πάντα κοντά τους! Σας καλώ να ενισχύσετε µε το γνωστό δυναµικό τρόπο την αγωνιστική προσπάθεια των νέων,
ταλαντούχων και πολλά υποσχόµενων διεθνών παικτών µας, να στηρίξετε µε την παρουσία σας την συνολική προσπάθεια της Εθνικής µας, να θυµίσετε ότι πέραν του αγωνιστικού αποτελέσµατος, η Εθνική Ελλάδος έχει δηµιουργήσει µια νέα γενιά… δικών της φιλάθλων, οι οποίοι είναι οι µόνιµοι οπαδοί της Εθνικής και φέρνουν στο γήπεδο και την κοινωνία ένα νέο ποδοσφαιρικό πολιτισµό. Καλωσορίζω στην Εθνική Ελλάδος τον Κώστα Κωνσταντινίδη, τον Τάκη Φύσσα, τον νέο προπονητή Τζον Φαν’τ Σιπ και τους συνεργάτες του Άρον Βίντερ και Μιχάλη Βαλκάνη και τους εύχοµαι επιτυχία στην αποστολή τους.
Διαβάστε επίσης