Χουάντερσον: «Ποιος είναι ο Κούγιας;»

Ο ικανότατος πορτιέρο του Ηρακλή, Ντα Σίλβα Σάντος Χουάντερσον, αποφάσισε να κάνει μία κρίση σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δηλώνοντας πως η ομάδα του είναι καλύτερη του Λεβαδειακού και της Λάρισας και πως τελικά θα σώσει τη χρονιά.

Αυτή η δήλωσε… παρεξηγήθηκε από τον Αλέξη Κούγια που θέλησε να τον βάλει στη θέση του, με χτύπημα κάτω από τη μέση, δηλαδή εξιστορώντας κάτι  που δεν μπορεί να αποδειχθεί, ότι δηλαδή ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας παρακαλούσε το καλοκαίρι για συμβόλαιο με την ΑΕΛ και με μία μειωτική δήλωση καφενειακού επιπέδου, όπως… : «Δεν μπορεί να πιάσει ούτε βαλσαμωμένο πουλί».

Ο Χουάντερσον κλήθηκε στο ραδιόφωνο του Αθλητικού Metropolis: να σχολιάσει τη δήλωση Κούγια

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος που μιλά για εμένα γιατί αυτό δείχνει ότι με ξέρει και είμαι σημαντικός. Μένω έκπληκτος με αυτό που είπε για μένα. Έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή και όταν θα φύγω από τον Ηρακλή θα πάω σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν μιλάω με άλλη ομάδα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου με τον Ηρακλή. Έχω συμβόλαιο και το σέβομαι».

Για το αν ο Ηρακλής θα σωθεί επανέλαβε: «Βέβαια θα σωθεί. Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τα πάντα, είμαστε δυνατοί, έχουμε όρεξη και αυτοπεποίθηση. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα