Με τον εκβιασμό Αλαφούζου για το Super League TV, γελάνε COSMOTE TV και NOVA

Ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος, αφού έσωσε τον Παναθηναϊκό, τώρα, πάει να σώσει και την Super League 1. Φοβερά πράγματα γίνονται και δεν μαθαίνονται γιατί ο κόσμος ασχολείται με την Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά.

Κάνανε μια σύσκεψη για τα τηλεοπτικά και άκρια δεν βρήκανε. Και δεν θα βρούνε. Άπαξ και σου λέει τις προάλλες ο Μπουτσικάρης ότι τώρα που μπήκε κι η COSMOTE TV εκτός από την NOVA στο παιχνίδι, θα ζητήσουν πάνω από 60 εκατ. ευρώ, πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης; Μηδέν εις το πηλίκον. Κατ’ αρχάς, κανένα από τα δυο συνδρομητικά δεν έκανε προσφορά. Κι άπαξ δεν υπάρχει προσφορά, τι καθόντουσαν και λέγανε. Και τότε, λέει, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου του αναμορφωτή.

Θα φτιάξουμε την Super League TV. Μάλιστα. Σου λέει, ο Γιαννάκης ο τηλεοπτικός, έτσι κι απειλήσουμε ότι θα φτιάξουμε το δικό μας κανάλι, τι θα τα κάνουνε τα συνδρομητικά; Στα πόδια μας θα πέσουνε. Κι αποφάσισαν, λέει, να το φτιάξουνε.

Και για να φανταστείς, μάστορα, τι σοβαρός οργανισμός είναι αυτός του ωραίου Μπρούμελ Λεωνίδα, ο Μπέος είχε λέει κάνει συζητήσεις με πέντε ομάδες, αλλά δεν μπορούσε να πει περισσότερα. Ξαναπιάσε το αυγό και ξανακούρευτο.

Μιλάμε για κεντρική διαχείριση και οι «επενδυτές» κάνουν ιδιαίτερες συζητήσεις, χωρίς να ξέρουνε οι υπόλοιποι.

Να σου δώσω και μία πληροφορία, που μόλις την έμαθα. Τα δυο συνδρομητικά θα δώσουνε λιγότερα από πέρυσι. Και γελάνε με τις μαγκιές του Αλαφούζου.

Και για το κλείσω. Αφού ο Αλαφούζος πρότεινε την Super League TV, γιατί πέρυσι το’ κλεισε το μαγαζί με το paoTV κι ο Ιβάν Σαββίδης το paokTV. Άμα έβγαζε φράγκα, θα τα κρατούσανε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα